Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan betű ami szexuálisan felizgat? Mondjuk pl egy "a" betű, vagy "d" betű?
Figyelt kérdés
Engem az "s" és az "x" betű izgat fel nagyon, de a "g" betű is beindít.
Nálatok van ilyen?
/f
2021. nov. 13. 17:44
2/8 anonim válasza:
X végülis elég pofás. Olyan mint egy andráskereszt😏🔞
N
3/8 anonim válasza:
Olyan izgató, amikor itt egy válaszoló kiírja, hogy (a kora, és hogy) N vagy a fiatal N a l. :DDD
5/8 anonim válasza:
Én ha leírok egy ,,B" betűt az olyan mintha izgatnám magam.
Kb 100 db ,,B" betű után elélvezek.
Miközben ezt írtam felizgúltam a b betű írogatástól
Ahhw~
6/8 anonim válasza:
Az közös betűt kedvelők vajon megosztják egymással a tapasztalataikat, vagy inkább féltékenyek lesznek. :D
7/8 anonim válasza:
Orgazmus hegyeket élhet át valaki olvasás közben.. 😎
8/8 anonim válasza:
Nem feltétlen felizgat, de az S egész szimpi. Vidám, szép színe van, így jó a kisugárzása 🤣
Meg most ahogy írtad a D-t...olyan magabiztosságot, határozottságot sugalló, olyan büszke kiállású 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!