Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki alvamaszturbáló?
Nemrég arra ébredtem(hajnal 2-kor értem haza),hogy a kezemben van a legnemesebb részem.Egyáltalán nem félreérthető szituációban történt ez a megébredés.
Lehetséges,hogy az álmomban azt csináltam?
Ezt annyira lényegében nem érzem kellemetlennek, de ha ez mondjuk kombinálódik az alvajárással az okozna pár kínos szituációt az életemben.
Esetleg valakinek tapasztalat?
Azt hittem az vagyok. Alszok nagyba közben azt álmodom cumizik a csaj, életemben ritkán élveztem akkorát, felébredtem majd kiderült hogy a csaj akivel aznap aludtam cumival keltett, nem gyenge munka volt
23F
Testépítő bajnok
14 éves korom környékén valami miatt ez rendszeresen előfordult nálam. Mindig az elélvezés után ébredtem fel de volt hogy csak reggel vettem észre. Baromira utáltam a helyzetet, mert persze mindig minden gec . s lett, és nem beszélhettem róla senkinek. Egy csomó mindennel kísérleteztem. Pl. pizsama gatyamadzagját nagyon szorosra kötöttem, 5 csomóval. Ez nem működött. Volt hogy a farkamat körbetekertem rongyokkal meg fóliával. De ez se segített. Próbáltam a kezemet odakötözni az ágy széléhez de mondanom se kell így meg aludni nem tudtam.
Végül ami bevált, vettem egy kétujjas síkesztyűt, a tépőzárját átalakítottam kicsit hogy ne legyen túl könnyű kinyitni, csak foggal tudtam és kellett hozzá egy kis idő azért, gyakorlatilag úgy kell elképzelni h körbement vagy 10-szer egy tépőzár a kesztyűn. Még egy plusz megoldással el tudtam érni h kb ökölbe szorítva legyen a kezem. Na ezzel már nem nyúltam magamhoz, mármint volt hogy arra ébredtem h próbálok, de erre már felébredtem.
Persze ha tudtam volna hogy szado-mazo eszközök széles tárháza megoldást jelentett volna, bilincsek meg időzáras lakatok, erényöv meg minden van már. De akkoriban fogalmam se volt ilyesmiről.. Aztán meg valahogy mire 18 éves lettem elmúlt ez a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!