Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten 25, de inkább 30 körüli ismerkedési trénert ajánlani aki segíti a nőkkel való ismerkedést eredményesebbé tenni?
Amíg így állsz a nőkhöz, nem is lesz sajod azt garantálom.
Nem mondtam, hogy akárki alkalmas tanácsok osztogatására, nyilván bizonyos feltételek kellenek ahhoz, hogy valaki tudjon segíteni. Viszont amíg lenézed a nőket, frusztrált vagy és dühös, addig akármilyen tanácsadó is segít, el fognak kerülni a nők.
Figyelj, ha nem csak felszedni akart egy csajt szexre, hanem párkapcsolatban is szeretnél sikeres lenni, az sokkal nehezebb lesz. Dugásra könnyű felszedni csajokat, nem kellenek hihtetlen kompetenciák hozzá. Viszont egy kapcsolat csak akkor tud jól működni, ha képes vagy empatikus lenni, kompromisszumot kötni, megfelelően kommunikálni. Ezek olyan alap kézségek, amiket sokkal nehezebb kifejleszteni, mint egy jó csajozós szöveget. Mivel minden nő más karakter, nem tud majd neked senki mondani egy konkrét listát, hogy hogyan kell viselkedni, miket kell mondani. Arra a készségre lesz szükség, hogy felismerd a párod igényeit, megértsd amit mond neked, az érzédeit. Ez azért baromi nehéz. Nem mellesleg szerintem egy pszichológus többet tud majd segíteni az érzelmi intelligencia, önértékelés fejlesztésében, mint valami randiguru.
Persze előbb el kell jutni addig, hogy meghódíts valakit. Csak minden attól függ ilyenkor is, hogy milyen az adott lány. Pl már mikor elhívod az első randira, akkor is mérlegelni kell. Vajon egy csendes teázó tetszene neki, ahol a földön lévő párnákon ülve beszélgettek? Vagy esetleg egy vagány aktív randi pl minigolfozás sok nevetéssel, hülyüléssel? Érted mit mondok. Most erre nem lehet egy konkrét taktikát a fejedbe vésni amivel tuti sikeres leszel. Viszont!! egy női ismerős pl tud segíteni öltözködés vagy frizura javításban. Higyj nekem, eghez csaj fog kelleni:D nagyon sok férfi nem nézne ki rosszul, de szörnyen öltözködik vagy vágatja a haját. Ez is rengeteget dobhat egy randi sikerességén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!