Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Budapesten 25, de inkább 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten 25, de inkább 30 körüli ismerkedési trénert ajánlani aki segíti a nőkkel való ismerkedést eredményesebbé tenni?

Figyelt kérdés
Azt mondják ez egy fejleszthető készség idővel ha mindent bele adsz és elég kitartó vagy. Az ilyen "A nőket úgyis csak a pénz érdekli, meg a kigyúrt csávók" kommentek és egyéb bullshitekre nem vagyok kíváncsi
2021. nov. 12. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Amúgy viccen kívül nem hülyeség. Viszont az is jó, ha vannak női ismerőseid vagy barátaid, akiktől tanácsot kérhetsz. Én pl magamtól nem ajánlanám fel, de ha egy barátom megkérne hogy segítsek, kikupálnám szívesen. Jó kis projekt lehetne. Szerintem érdemes nőkkel is beszélni, meg férfiakkal is, akik sikeresek. Mert mindkét oldalt érdemes meghallgatni. Ehhez viszont nem feltétlen kell tanácsadó, ha vannak barátaid.
2021. nov. 12. 23:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Nőt felesleges kérdezni, mivel a nő nem tudja mit akar, sokszor pl azt mondják hogy nem jönnének össze egy alacsony pasival, mégis rengeteg alacsonyabb férfi van tőle magasabb szép nővel.
2021. nov. 12. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Amíg így állsz a nőkhöz, nem is lesz sajod azt garantálom.

Nem mondtam, hogy akárki alkalmas tanácsok osztogatására, nyilván bizonyos feltételek kellenek ahhoz, hogy valaki tudjon segíteni. Viszont amíg lenézed a nőket, frusztrált vagy és dühös, addig akármilyen tanácsadó is segít, el fognak kerülni a nők.

2021. nov. 12. 23:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam hogy lenézem őket, csak azt mondom nem rájuk kell hallgatni. Senki sem azért lett sikeres a csajoknál mert a lány barátaira hallgatott.
2021. nov. 12. 23:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja végülis logikus, egy férfi biztos jobban tudja milyen a nő nem?:D annyira jók a férfiak, hogy 50-ből ha 1 tud normálisan dugni, annyira fogalmuk nincsen mi van egy női agyban. Na mindegy, hallgass akire szeretnél aztán sok sikert, remélem összejön amire vágysz.
2021. nov. 12. 23:35
 6/10 A kérdező kommentje:
most itt nem csak a szexre értem
2021. nov. 12. 23:37
 7/10 Mathus ***** válasza:
#4: "Senki sem azért lett sikeres a csajoknál mert a lány barátaira hallgatott." Napilol. Valszeg a nők nem ismerik jól a nőket, tibiatya vagy vmi hasonló kaliberű internetes troll majd megmondja a tutit, hallgass azokra. Sok sikert.
2021. nov. 12. 23:38
 8/10 anonim ***** válasza:
#6: én se csak arra értettem. Csak ott van hogy nagyon szembetűnő az, hogy a pasiknak halvány lila gőzük nincsen mit hogy kéne csinálni. Még az idősebbeknek se. De mondhattam volna a nők érzelmi világát, igényeit, amikről fogalmuk sincsen, emiatt van elhidegülés, emiatt nem kívánja sok nő a szexet se egy idő után, emiatt a sok pohártörős veszekedés.. Annyi érzelmi analfabéta férfit látok, hogy rendesen megrénít. Lehet férfitól is tanulni természetesen, csak azt mondom arányaiban kevesebb férfi tud valóban segíteni, mint nő. Persze ha kifogsz egy olyan pasit, akkor ő is maximálisan tud majd segíteni. Majd a gyakorlat úgyis igazolja, ha jó tanácsokat adott.
2021. nov. 12. 23:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Oké, ezek tényleg így vannak, de engem a megoldás érdekel, hogy ne ilyen legyek amit írtál hogy elhidegülnek.
2021. nov. 12. 23:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha nem csak felszedni akart egy csajt szexre, hanem párkapcsolatban is szeretnél sikeres lenni, az sokkal nehezebb lesz. Dugásra könnyű felszedni csajokat, nem kellenek hihtetlen kompetenciák hozzá. Viszont egy kapcsolat csak akkor tud jól működni, ha képes vagy empatikus lenni, kompromisszumot kötni, megfelelően kommunikálni. Ezek olyan alap kézségek, amiket sokkal nehezebb kifejleszteni, mint egy jó csajozós szöveget. Mivel minden nő más karakter, nem tud majd neked senki mondani egy konkrét listát, hogy hogyan kell viselkedni, miket kell mondani. Arra a készségre lesz szükség, hogy felismerd a párod igényeit, megértsd amit mond neked, az érzédeit. Ez azért baromi nehéz. Nem mellesleg szerintem egy pszichológus többet tud majd segíteni az érzelmi intelligencia, önértékelés fejlesztésében, mint valami randiguru.

Persze előbb el kell jutni addig, hogy meghódíts valakit. Csak minden attól függ ilyenkor is, hogy milyen az adott lány. Pl már mikor elhívod az első randira, akkor is mérlegelni kell. Vajon egy csendes teázó tetszene neki, ahol a földön lévő párnákon ülve beszélgettek? Vagy esetleg egy vagány aktív randi pl minigolfozás sok nevetéssel, hülyüléssel? Érted mit mondok. Most erre nem lehet egy konkrét taktikát a fejedbe vésni amivel tuti sikeres leszel. Viszont!! egy női ismerős pl tud segíteni öltözködés vagy frizura javításban. Higyj nekem, eghez csaj fog kelleni:D nagyon sok férfi nem nézne ki rosszul, de szörnyen öltözködik vagy vágatja a haját. Ez is rengeteget dobhat egy randi sikerességén.

2021. nov. 13. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!