Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim régóta kiszeretné már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim régóta kiszeretné már próbálni a hármast,velem meg egy másik lánnyal.De én írtózok a lányoktól.Attól tartok,ha nem teszem meg elhagy,S keres olyan csajt,aki ebben benne van.Belemenjek a hármasban a kedvéért? L/19

Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 19:46
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
#20 Mert másik pasi vagy partnert nem ugyanezt akarja szerinted,mint a pasim akár most? Ugyan már,naív vagy
2021. nov. 12. 20:57
 22/37 A kérdező kommentje:
Mind egyforma..Csak az egyik ilyen a másik meg olyan pepitában.
2021. nov. 12. 20:59
 23/37 anonim ***** válasza:
Kipróbáltad mindet?
2021. nov. 12. 21:03
 24/37 A kérdező kommentje:
#23 He-he,vicces vagy.
2021. nov. 12. 21:04
 25/37 anonim ***** válasza:
Megteszed, aztán majd jön a csak még egyszer. Ha nem izgat ne tedd meg, úgyse fogod élvezni, egy pasi kedvéért meg nem érdemes.
2021. nov. 12. 21:07
 26/37 A kérdező kommentje:
#25 De ha szeretünk valakit,sok mindent megteszünk érte...Vagy ez csak maszlag?
2021. nov. 12. 21:09
 27/37 he84 ***** válasza:
Ha valóban meg akarod tenni érte szeretből ezt, akkor meg miért érzed kényszernek és taszítónak? Ez azért ellentmondás. Tudom, más nők testétől undorodsz, nem akarsz egy ágyban lenni velük. De ha a párodat valóban annyira szereted, akkor túllépsz ezen és megteszed érte. Csak mert mintha már ezt így eldöntötted volna. Bár ettől még akkor se jó, ha te igazából kényszerből mész bele. Viszont akkor mégse szeretetből, döntsd el melyik.
2021. nov. 12. 21:20
 28/37 anonim ***** válasza:
20as vagyok. Naiv? Te mondod ezt 19 évesen, amikor ott tartasz, hogy olyan görcsösen ragaszkodsz egy hozzá nem illő pasihoz, hogy azt is fontolóra veszed, hogy egy számodra undorító dolgot is megtegyél? Ennyi idősen, ennyi tapasztalattal már csak tudod, hogy milyen az összes ferfi. Használ, te hagyod, majd eldob idővel. Ha te semmire se tartod magad, más sem fog. És wow, képzeld, az én páromnak nincs igénye hármasra. Sőt, egyik exemnek sem volt, és mást sem erőltettek rám, amit nem akartam. Csak kicsit átmosta az agyad, hogy ezt hiszed. Majd megtanulod te is, csak valószínűleg a nehezebb úton.
2021. nov. 12. 21:22
 29/37 anonim ***** válasza:
Na és akkor a pasidnak nem kéne szeretetből lemondani erről? Vagy ez csak egyoldalú?:D
2021. nov. 12. 21:23
 30/37 A kérdező kommentje:
#27 Nem a dolgot érzem taszítónak,hanem egy másik lány testét..Főleg ha hozzá is kell érni valahol.
2021. nov. 12. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!