Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manly kérdése:
Fiúk, lányok hány éves korotokban láttatok először meztelenül nőt, férfit élőben ?
Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 13:59
1/15 anonim válasza:
11 éves körül lehettem a szomszéd hasonló korú kislányt, az óvodás emlékeim meg már megkoptak 😂
2/15 anonim válasza:
Születéskor anyámat,utána tesómat,majd a suli fürdőjében a lányokat.
Ez így 0-tól 18-ig
3/15 anonim válasza:
10 év körül lehettem, amikor a Balaton-parton nudizókba botlottam, véletlenül. Akkor még nem értettem ennek a lényegét.
6/15 anonim válasza:
Kirandulaskor a lany osztalytarsaim a tusoloban. 11 eves koromtol pedig a batyaimat.
7/15 anonim válasza:
Fiút 17 évesen, lányt 19 évesen.
8/15 anonim válasza:
10-11 éves lehettem, a barátnőimet. :) L
9/15 anonim válasza:
20 évesen a 25 éves barátnőmet. Mai napig meg szoktam nézni a meztelen képeit és kiverem rá.
10/15 anonim válasza:
Húgommal egy kádban fürödtünk 5 éves koromig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!