Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikötözős szexnél miért vehette le magáról a pasim? Nem tetszett volna neki?
Figyelt kérdés
Régóta ki szerettem volna próbálni,hogy én vagyok a dominánsabb fél, legutóbb felis hoztam az ötletet,szex közben összekulcsoltam a csuklóját egy selyem ruhával, hagyta is magát,úgy tűnt,hogy tetszik neki,közbe én kényeztettem..összekötözött kézzel is fogta az arcom úgy csókolt,aztán hátratettem neki,de ameddig én kényeztettem őt,már leis vette. Nem tetszett volna neki? Vagy inkább,hogy hozzámérhessen? Férfiak mi a véleményetek?2021. nov. 11. 22:22
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszönjük szépen,de remekül passzolunk,ugyanis én még sohasem éreztem magam ennyire NÖNEK magam,mint mellette,ő meg FÉRFINEK magát mellettem minden téren nem csak a szexbe. Meg lett kérdezve,tetszett neki,de ő a dominánsabb fél és nem bírta ki,hogy nem érhet hozzám! Ennyi..egyszerű kérdés volt. Többieknek nagyon szépen köszönöm a választ!
2021. nov. 28. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!