Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha engem nem érdekel az anál, meg az ilyen kikötözős, folytogatós hülyeség?
Figyelt kérdés
Csak a punci meg a fenék érdekel.
Van olyan lány akinek ez baj ?
2021. aug. 9. 21:07
3/8 anonim válasza:
Biztos van olyan. Bár az anál néhanapján lehet hiányozna, de ezek nem olyan átlagos dolgok, amik minden szexuális együttlétnél feljönnének :D
#nemkérekprivátotköszii
4/8 anonim válasza:
Nem, van még igény normális emberekre is, nyugi.
5/8 anonim válasza:
Így vagyok ezzel én is, pedig biztos öregebb vagyok mint te.
De egy csaj se kért ilyet vagy hasonlót se tőlem, de még csak nem is céloztak ezekre.
Úgy hogy ellehet nélküle lenni, sőt szerintem jobb így.
6/8 anonim válasza:
Nem baj, az sem baj ha pl. a túrós palacsinta a kedvenced - ízlés dolga. Az viszont nagyobb baj, hogy a fojtogatást ly-nal írtad... folyik mint a víz - ly, fojogat pontos j.
8/8 anonim válasza:
engem csak ne folyassanak sehová! xd
de a fojtogatas nálam alap:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!