Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisiszexnél izgat, ha nőként a zuhanyzóban térdelsz, a pasi rápisil az arcodra, hajadra és folyik végig az arcodon,fejeden, nyakadon, mellkasodon végig?
Figyelt kérdés
Utána egy finom cumit adsz neki, és a végén az arcodra spriccel?2021. nov. 11. 15:23
11/18 anonim válasza:
Szálljatok már le erről a nőt lehugyozom mániáról, mi van, a normális felállás amikor a nő pisil a hapsira már unalmas?
12/18 anonim válasza:
9es,én teljesen vevö lennék rá))
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, akik válaszoltatok! Szerintem nagyon perverz és izgató ez a zuhanyzós móka :) !
2021. nov. 12. 13:42
14/18 anonim válasza:
Igen, szeretem, bár hajra inkább ne. De bárhova máshova igen.
15/18 A kérdező kommentje:
#14-es köszi a választ! És hogy szereted jobban, ha előtte, vagy utána van orál/szex?
2021. nov. 17. 14:53
16/18 anonim válasza:
Mindegy, de ha választani kell akkor utána.
17/18 anonim válasza:
Én behatolók, és erősen belenyomom ameddig csak bírom és úgy pisilés bele. Még már kérte egyszer a hátára is.
18/18 anonim válasza:
Nagyon élvezem. Benne lennék
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!