Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a szexibb ha spiccelve élvez el a pasi vagy csak ki folyik ?
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 14:35
1/12 anonim válasza:
Mindkettőnek megvan a szépsége 😛 ha spriccel akkor arcra, mellre, puncira, popsira szexibb, ha pedig folyik akkor úgy, hogy tartom alá a számat. ☺️
2/12 A kérdező kommentje:
1#
És sok vagy a kevés tetszik ?
2021. nov. 10. 14:41
3/12 anonim válasza:
Azt figyeltem meg,hogy a nagyobb mennyiségű spermáért nem igazán rajonganak a lányok.Azért belőlem nem csepegni szokott,hanem kirobban és nagy mennyiségben.Kb. a lányok reakciója oke, és?
4/12 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a sok tetszik.
1-es voltam. :)
5/12 A kérdező kommentje:
1# Nekem sok jön mindig és tudom mind a két lehetőséget amit ki írtam a kérdésben
2021. nov. 10. 14:50
6/12 anonim válasza:
3-mas, ezt nem akarom elhinni, hogy a nagyobb adag spermáért nem nagyon rajonganak a lányok.. nincs is annál jobb!
1-es vagyok még mindig! :)
7/12 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, mert nem az izgat hogy most hány ml vagy milyen szögben jön ki vagy milyen sebességgel:D az izgat, hogy elélvez és kijön a sperma. Ennyi. Innentől kezdve lehet bármilyen, az nekem izgató lesz. A nagyobb mennyiség se zavar, mert nincs bajom az ízével.
8/12 anonim válasza:
Termeszetesen a spricceles a jobb. 24L
9/12 anonim válasza:
Teljesen hidegen hagy a sperma látványa, én azt szeretem, ha bennem megy el. Mert úgy érzem az egész testét, és a lüktetést, meleget stb. Vagy lenyelem, amit szintén nem látok. Egyikünket se izgatja testre, de engedném azt is, nincs vele gondom.
10/12 anonim válasza:
Tök mindegy! Szerintem ez olyan kisfius dolog, a nekem nagyobb, nekem keményebb, nekem messzebb spriccel, nekem nagyobb adagot spriccel, stb. Gyerekes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!