Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Milyen képeket szerettek nőktől kapni? Melyik testrész indít be titeket a legjobban képeket nézve?
"6,7 Nektek milyen fétisetek van hogy ezek indítanak be titeket a legjobban? Nagyon fura."
1-es vagyok, szerintem okozhatott egy kis zavart, hogy a kérdező gyakorlatilag két kérdést is feltett, valaki inkább az elsőre válaszolt, valaki a másodikra.
Szeretek, de élőben látni a legjobb.
Tulajdonképp minden szép a nők testéből.
általában popsiról, de hangulat függő épp mit szeretnék
meg ugye megmondom milyen pózban mit hogyan szeretnék látni
Hű ez tök érdekes részemről. Engem azok a képek néha jobban beindítanak, ahol nem látszik telibe a punci és cici. Csak sejteti.
Például fehér bugyi ami vizes, ugyan ez fehér pólóval.
Vagy volt olyan például, hogy a tanarnő elküldött egy képet, ahol terpeszt egy virágos bugyiban. Az is nagyon izgi volt. Utána később elküldte terpesztve bugyi nélküli következő képet, hogy csak a szeméremdomb kezdete látszik és a comb. Utána csak 3. alkalommal küldte el telibe.
Nagyon jól tudta húzni az agyam és élveztem.
#13 "#6 mi ebben a fura fétis? Mondom, találkozni akarok nem képre recskázni. A találkozót meg el tudom dönteni egy teljes alakos, arcképes kép alapján is."
Mondjuk az, hogy rohadtul nem ez volt a kérdés, hanem hogy: "Melyik testrész indít be titeket a legjobban képeket nézve?"
Ezekszerint téged a felöltözött női test és az arcok indítanak be LEGJOBBAN bármilyen képek közül. Én kérek bocsánatot hogy nem sweeterekre kabátokra, polókra és más ruhákra merevedik hanem a női testre. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!