Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy a férfihoz járnak a nők szexelni házhoz, és a férfinak fizetnek a nők?
Figyelt kérdés
Én mit meg nem adnék azért, hogy ilyen munkám legyen. Tele lennék pénzzel két nap alatt. Csak legyen elég erő az ezredesben.2021. nov. 11. 02:23
11/15 anonim válasza:
Nem tudom van-e ilyen, férfiúi oldalon talán komplexebb kompetenciák szükségesek ahhoz, hogy jövedelmező legyen a vállalkozás.
Én is szívesen "dolgoznék" nőkkel, csak cikinek érezném hirdetni, meg aggódom az STI -k miatt (az óvszer sem véd teljesen, ezt tudjuk)
12/15 anonim válasza:
Igen, léteznek ffi prostik is - igaz a szolgáltatásaikra leginkább meleg pasik jelentkeznek ha nyilvános oldalra fogja kirakni magát.
Ettől még vannak olyan gigolók akik idősebb, nem túl helyes nőknek nyújtanak szolgáltatásokat. 120%-os forma minden téren, jóképűnek, sportosnak, a női lélek rejtelmeit ismerőnek kell lenni. Az ilyen "melóban" akkor fogsz pénzt keresni ha vagy annyira jó a csajozásban hogy bármelyik random szórakozóhelyről akár 10 nőt fel tudnál szedni egy este.
13/15 anonim válasza:
Ha helyes vagy,meg normalis,és a farkad is jól használod,akkor hirdetned sem kell magad,szájról-szájra terjedsz.
14/15 anonim válasza:
Ha fizetnék érte, akkor nem én rohangálnék másokhoz, házhoz hívnám.
15/15 anonim válasza:
A "masszázs" meg az "edzés"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!