Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokkal a prostikkal akik házhoz mennek,azokkal megy a stricijük is?
Figyelt kérdés
Vannak olyan prostik,akik házhoz mennek,de viszont a stricijük többek közt vigyáz rájuk.
Akkor megy velük a stricijük is és ott vár a közelben?
2021. jún. 26. 09:57
1/8 anonim válasza:
Persze, addig leül a nappalidban és tévét néz 🤷♂️
2/8 anonim válasza:
Nem megy, csak ha nem fizetsz és szól a csaj neki. Akkor viszont egész biztosan. 😀
3/8 anonim válasza:
Én nem hivnàm el az otthonomba az biztos. De te tudod.
4/8 anonim válasza:
Vagy elviszi kocsival, és vár a parkolóban.
5/8 anonim válasza:
Addig felméri a terepet, van-e kamerarendszer a házadon, milyenek a zárak, van e rács-szögesdrót házőrző kutya.. :D
6/8 anonim válasza:
Sztem se hívd az otthonodba.. nagyon sokszor a prosti felméri a terepet aztán később visszajönnek. Azt is fel szokták mérni, hogy egyedül élsz, vannak e szomszédok stb.
7/8 anonim válasza:
De képben vannak ittaz emberek. Ezek puncit se láttak még sohs nem hogy egy prostit.
8/8 anonim válasza:
Taxisként éveken át prostikat hordtam ki címekre. Mindig megvártam a lányt, csak akkor nem, ha állandóshoz ment több órára. Soha nem mértem fel semmilyen terepet.
A fuvarokból zsírosan megéltem, ahogy a lányok is a bevételükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!