Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lett egyre több nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett egyre több nő körében elterjedt a fényes hatású leggings?

Figyelt kérdés
Egyre több nőn látom, sajnos sok esetben nem túl ízléses, ahogyan viselik.
2021. nov. 10. 15:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

#10 Háát. tudod mennyi nő hordja akinek nagyon nem kéne?

Lottyadt, meg uborkaseggű karfiolos rémek.

De jó csajon, magassarkúval, kikészít annyira rohadtul szexy.

2021. nov. 10. 18:17
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Vannak 60 körüli ismerőseim és hordják, jól áll nekik. Nehogy már minden jó cuccot csak modellek hordhassanak. De én praktikus okból hordom, mert meleg és elég jó vízállo, télen egy kincs ez a naci és sokféle blúzhoz, pulcsihoz jó. Cipő is,sportcipő, szandi, masassarkú, csizma, bármi megy hozzá.
2021. nov. 10. 18:38
 13/20 anonim ***** válasza:
11%
Csak valódi bőrt viselek.
2021. nov. 11. 11:24
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

Nekem nagyon tetszik, mondjuk nekem minden bőr, latex stb cucc bejön a nőkön.

Én egyébként úgy vettem észre hogy a legtöbb lány igényesen viseli, bőrnadrághoz nem kötelező a hosszú felső, és sokan bőrnadrágot viselnek. Persze néhányan igénytelenek, de őszintén szólva a bőrnaci ilyenkor még inkább javít a helyzeten mint ront.

2021. nov. 11. 12:08
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Kevés dolog van, amit nem szeretek egy szép popsin, imádom látni a farmert, jóganadrágot, picsafarmert, tangát, franciabugyit, bikinialsót, stb.

De a legkeményebb erekciómat is lelohasztaná egy latex fekete nadrág. Pont azért, mert a gombás puncijú, rágózós, kleopátrafrizurás autós prostikat juttatja eszembe.

Valahogy szinte látom, ahogy a puki szaladgál kiutat keresve belőle. Egy ilyen izzasztó, nem szellőző nadrágot lehúzni se lenne kedvem, nehogy felszabaduljanak alóla a szagok.

És igen, tényleg egyre többen kezdik el hordani a többiek miatt.

2021. nov. 11. 12:40
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

15: azzal azért tisztában vagy ugye, hogy ezek nem valódi latex (gumi) nadrágok, hanem sima poliészter nadrágok, ugyanolyan mint a futónadrág, poliuretán bevonattal? Lényegében jobban szellőzik mint mondjuk egy farmer.

Az meg hogy a prostik hordják, hát na.. az általad írt pi . csagatyát is hordják, meg tangát, mégsincs vele baj.

Persze ízlések és pofonok, teljesen OK hogy neked nem tetszik, de ne indokold meg valótlan állításokkal...

2021. nov. 11. 15:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőmön jól áll, nekem ennyi a lényeg. 😉

Többi nem nagyon érdekel.

10-es voltam.

2021. nov. 11. 23:51
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
#15 légyszi mutass már helyet a fővárosban ahol ilyenben sétálgatnak az utcai prostik. :D :D :D
2021. nov. 12. 11:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

15#

Én még utcán nem láttam latex nacit egy nőn sem. Szerintem te kevered a dolgokat. A latex az a nagyon fényes, lakk hatású anyag, az tényleg ribis vagyis khmmm.."alkalmi".

Kérdező meg szerintem arra műbőr szerűre gondol, ami mattabb, nem olyan fényes, inkább olyan mint az egyszerű bőrnaci, szoknya is van ilyen. Szerintem ebben semmi extra nincs. Fel lehet venni egy elegáns blúzhoz is. De a latex az nem nem "nappali" viselet.

2021. nov. 12. 18:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam már latex HATÁSÚ nadrágot (vagy lakk hatású, vinyl így is hívják) csajon a városban is, nem is egyszer, ha így péntek este bemész a belvárosba lesz egy pár lányon, többnyire külföldieken

Igazi latexet még csak egyszer láttam, egy goth/darkos szubkultúra szórakozóhelyen egy koncerten, jópár éve, egy lányon. Nagyon dögösen nézett ki, jó alakja volt. Ha arra azt mondtam volna hogy ez nem tetszik akkor valószínűleg elgondolkodtam volna hogy lehet h meleg vagyok.

Persze ha nem jó az alakja a csajnak ez csak kiemeli, szóval előnytelen, olyankor megértem ha valakinek nem tetszik.. de azért vannak jó testű lányok is a világon szerencsére.

2021. nov. 12. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!