Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett egyre több nő körében elterjedt a fényes hatású leggings?
Figyelt kérdés
Egyre több nőn látom, sajnos sok esetben nem túl ízléses, ahogyan viselik.2021. nov. 10. 15:44
1/20 anonim válasza:
Ha hozzá passzoló darabbal viseljük akkor igenis szexi! 😊 L
2/20 anonim válasza:
Arra a műbőr félére gondolsz?
Pont most készülök beszerezni egyet, télen biztos jó meleg. De én nem leggingset, hanem rendes fekete bőrhatású nacit akarok, aminek nem harisnyaszer?, hanem van elöl hátul zsebe, stb. Csinos, sok mindenhez hordható, fiatalos, ennyi.
3/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
Mert most ez a divat és mert jól néz ki.
5/20 anonim válasza:
Én is most vettem kettőt.
amikor felveszem,a barátnőmnek nagyon tetszik.
28F
6/20 anonim válasza:
Na, én pont azért nem viselem, mert tudom, hogy ehhez kb tökéletes alak kell. Van annyi önkritikám, hogy tudom mi áll jól, és mi nem.
7/20 anonim válasza:
Én csak domina vagy BDSM ruhának hívom a latex nacit. Mondjuk úgy hogy van szexibb ruhadarab is a kedvesemen. :)
8/20 anonim válasza:
Engem Pasiként taszít ez a ruha látványa a nőkön.
Ízlések és pofonok 🤷♂️
9/20 anonim válasza:
Azért hordják, mert olcsón lehetnek szépek. Nem kell ízlésesen öltözni, ahogy illik az alakjukhoz stb.
10/20 anonim válasza:
Engem férfiként viszont hihetetlenül felizgat. Olyan jó ribаncos. Az előző barátnőm nem akart hordani, de a mostani viszont felveszi. Egy dög, amikor olyanban van.
És kb. minden csaj, akit ilyenben látok, eszméletlenül szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!