Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, mit éreztek olyankor,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit éreztek olyankor, hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Korai magömlésben szenvedek, majdnem 30 éves férfi vagyok. Mit tesztek, hogyan csináljátok, és mit éreztek, amikor megakadályozzátok a magömlést? Mihez hasonlítható? Mint a vizeletet visszatartani?

2021. nov. 10. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem, amikor már elindul, akkor már késő, nincs mit összeszorítani. Nekem ez inkább agyban van, hogy nem hagyom magam annyira felizgulni, pontosabban szép lassan épül fel az izgalmi állapot. Szoktak ilyen dolgokat tanácsolni, hogy oldj meg két matekpéldát fejben szex közben, de nem is olyan hülyeség, mint ahogy hangzik. Ha nem is deriválnod kell, de valamivel fejben hűtened kell magad. Ha egy kicsit letereled az agyad arról, hogy "úristen, de jó, élveznem kell", akkor máris tovább tart.
2021. nov. 10. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Ez nem olyan mint a vizelés teljesen más de lehet kontrollálni én meg tanultam és azt is ,hogy spicceljek vagy csak 1-2 spricc és utána ki folyik

Nálam agyban dől el és ha el akarom húzni akkor finom mozdulatokat teszek és lassan akkor sokáig bírom

2021. nov. 10. 14:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, ezt a részét értem, csak mikor elkezd nyögni a lány, tehát pont akkor, mikor szükség lenne a koncentrációra, akkor válik lehetetlenné...
2021. nov. 10. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

A légzés és akkor próbálj 10 mp szünetet tartani addig pózváltás vagy csak be nyalsz neki vagy ujjazás vagy ilyesmi

2 vagyok

2021. nov. 10. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően olyan érzés mint a vizeletvisszatartás. De ha már tényleg nagyon közel vagyok akkor nem bírom visszatartani
2021. nov. 10. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Én is ebben szenvedek. Tegnap írtam pont ki egy kérdést erről.

Én úgy érzem, hogy nem az a baj, hogy túl önző lennék, ahogyan 1-2 hülye nő hiszi, hogy aki ebben szenved az önzőség.

Egyszerűen egy reflexé vált. Nem tudok ellene sem tenni, sem kontrollálni nem tudom, egyszerűen nem megy, egy olyan ingerről van szó ami nem csak ágyban dől el, hanem fizikailag a zsigerileg hozzá szokott a szervezetem.

Hiába állok le, és nem mozdulok sem én, sem a párom, jön! Nem tudok ellene mit tenni.

Hiába verem ki minden nap, hiába nem verem ki hetekig, hiába állok le és húzom ki, hiába váltunk pózt, hiába próbálok másra gondolni, hiába veszem ki és szorítom, csapódom, van mikor nagyon keményen rá is ütök, semmi egyszerűen jön és nem tudok mit tenni ellene.

Persze vannak gyógyszerek, vannak terapeuták akik segithetnek. De házon belül, ezt nem lehet megoldani.

2021. nov. 10. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
A hang... Hagyjuk is :D ha nagyon kihallod belőle mennyire élvezi csak rosszabb :D Jah fejben tényleg agyalni kell valamin, mondjuk azt sem érdemes túltolni mert volt, hogy utána meg nem tudtam elmenni. :D
2021. nov. 10. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok esetben nekem sikerül szorítani és magát a spermat vissza tartani, ugye ez a magmegtartás. Nos így ezután meg képes vagyok az aktusra. Bár még nem mindig,gyakorlom folyamatosan. Vagy ami még nekem segített az edging challenge, már van amit képes vagyok végig vinni. Persze nem mindet.
2021. nov. 10. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez engem is erdekelne
2021. nov. 24. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!