Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok kezdeni így magammal?
Figyelt kérdés
Egész nap kanos vagyok folyamat. De tényleg, a pillanattól ahogy felkelek addig amíg el nem alszok. Van barátnőm akivel viszonylag sűrűn szexelünk de van mikor nincs kedve és nyilván akkor nem erőlethtem. Mit tegyek? 20/F2021. nov. 10. 12:55
2/13 anonim válasza:
Mit csinálsz egész nap? Dolgozol, tanulsz? El kellene foglalnod magad, hogy ne a szexen járjon az eszed.
3/13 A kérdező kommentje:
Sportolok sokat, dolgozok emellett meg egyetemre járok.
2021. nov. 10. 13:00
4/13 A kérdező kommentje:
Kezdem úgy érezni baj van velem és szexfüggő vagyok vagy nem tudom..
2021. nov. 10. 13:01
5/13 A kérdező kommentje:
De az is lehet hogy túl sok “izgató tényezővel” találkozom. A munkám során elég sok jó csajt látok illetve manapság a social media is tele van segg/mell kirakós képekkel.
2021. nov. 10. 13:02
7/13 anonim válasza:
Mondjuk vissza lehet venni a social mediából, nem kell xyz csaj instás, meg akármilyen képeit böngészni.
Foglald ez az agyad, mert ezek alapján úgy tűnik, hogy amiket eddig csinálsz nem igazán foglalnak le mentálisan.
8/13 A kérdező kommentje:
6-osnak: nagyon sokat csinálom így is sajna, pont ebből indult ki az én gondolatmenetem
7-esnek: nem követek semmi ilyen instás csajt csak manapság a meme-oldalak promózzák ezeket és ha nem akarom akkor is bedobálja ezeket
lefoglani meg jobban nem tudom magam hisz suli,meló,szociális élet mellett nincs nagyon időm már :/
2021. nov. 10. 13:12
9/13 A kérdező kommentje:
de köszönöm az eddigi válaszokat, igyekszem megfogadni a tanácsaitokat.
2021. nov. 10. 13:13
10/13 anonim válasza:
Így tényleg annyi marad, hogy ha a barátnőd tényleg nem tudja tartani a lépést veled, akkor magadnak elintézed. Beszélj azért erről vele, nehogy az legyen, hogy megbántod, rosszul esik neki, egyenesen, őszintén el kell mondani, hogy neked nagyobb a libidód, de tiszteletben tartod az ő igényeit, nem akarsz semmit erőltetni, se félre lépni, így marad ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!