Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmindjam neki vagy ne azt, hogy amiert kialszik benne az a tűz, engem is kiolt?vagy simán szakítsak?
Képzeld el azt a szitut mikor olyannal találtok egymásra akivel mint a drog beüt egy mindent elsöprő szerelem, elotte meg a kemia vadul tépitek le a ruhát, irto vad forro a szex, es az agyatok is teljesen ki van sülve szédületes a szex aztan a szerelemmel sem a földön jártok.
Aztán telik mulik az idő, a férfi féltékenykedni kezd veszekedések jönnek, megtorik a varázs a párjában csak hibákat keres bosszubol kifelé kacsintgat elromlik az egész.
A fériben elveszik a tűz, a szerelem.
A nőben él.
A beszélgetések ertelmüket vesztik, a srác továbbra is fokozatosan elhidegul, bizonytalan, rideggé válik.
És szóval még ő akarja a szexet, úgy, hogy engem jóformán kiolt teljesen.
Hasonlit ahhoz mondjuk mint amikor buliban mindenki iszik vagy be van állva, mindenki jol erzi magát, csak ő nem, es vele kell beszélgetned veletlen. Aki nincs veled egy hullámon.
Nem érti miért ódzkodom a szextol ha az vele nekem jo.
Mindig mondtam neki hogy imádom vele akkor hogyhogy nem akarom újabban, biztos pasizom.
Nos mivel ahogy irtam beszelgetesnek nincs ertelme, mert egy beszélgetés erzelmeket tüzet szenvedelyt azt nem fog soha csiholni, (mondta hogy nincs benne, elmult belole, értsem meg), es ez miatt nekem a szex kb olyan mint a nekrofilia mintha egy "halott" erzeketlen emberrel szexelnék, van ertelme nekem errol bàrmit is mondanom neki, vagy hagyjam abbqn a hitében hogy biztos pasim van azert nem akarok vele szexelni? Vagy hazudtam eddig hogy jo vele a szex? Mert ilyenekre gondol csak.
Azaz kaocsolatbol vált szexkapcsolatban kellene nekem kapálózni ha ugysincs értelme?
Mondtam neki szex ugyis lesz mert ugyis rávisz engem a kenyszer (csak a natur ösztönök),ezeket nem mondtam: nem bizom magamban hogy ne szexelnék vele, mert ismerem magam, hogy kell a szex úgyis, es legalább neki nagy f.rka van, de amugy teljesen kioltott a srác.
Ez a vadság szenvedély mással valahogy nem jon, más pasi erre keptelen amit a baratom nyújtott az elején. Probáltam mar mással lenni, nincs bennuk sem az a tűz, üres a legtöbb pasi belul. Igy csak szexre inkább a mostanit választom.
Szoval elmondjam ezt neki egyaltalán, beszéljek én egy kvázzi erzrketlen "halottal" ha ugyis felesleges?
20#
Nem azt irtam,hogy érzelemmentes,hanem bonyolultmentes.
A kettő nem ugyanaz!!
De utolso.
Ha lenne is egy ilyen irantam szenvedelyes ffi az meg lehet az ágyban egy nulla.
Ugy érzem ezt, hogy felfokozott szexet érzeomeket akarok sajnos valahogy el kellene engednem.
Ez olyan mintha állandóan a drog után kapáloznék es keptelen lennék a valo világ prolibb örömeit érezni.
*jav
Ugy erzem, hogy azt el kell engednem hogy en felfokozott szex szerelem euforia katarzist akarjak.
Es be kell érjem olyanokkal hogy megd.gnak aztan lépnek. Meg latni azt a közömbös fejüket. Meg ahogy elmulik bennük a varázs mégha lett volna is.
Ez olyan kiabrandito lehozó, hogy elmondani alig tudom.
22#Valóban?
Hat akkor sok sikert.Van egy tippem,hogy jól elbeszélgettek meg egy darabig a nagy semmin,a mámorító extázis hianyán,a vad szenvedélyes együttlétekről,az extázisról,krisnaról,a hét nemesösvényről, meg a tantráról
Kedves kerdező! Olvass Léda verseket inkább!A szexet meg hanyagold.Mert tűl sok a mellékszál benne.Ez a platói vonal ,ez a mindenbe bele kell magyarazni valamit,kevés embernek jön be hosszútávon.
Na üdv!
Ez pont nem gondolat hanem érzés.
Ami vagy van a szexben vagy nincs. Es leginkabb ugye nincs.
Értem.Hát akkor üdv a való világban.A szex lehet jó,lehet jobb,mégjobb,és fantasztikus meg mittomén.Majd ha tartós kapcsolatod lesz,vagy évekig élsz valakivel,rájössz,hogy vannak jó, kevésbé jó,valamint rossz időszakok.Sokminden kőzrejátszik.Olyan dolgok is,amiknek semmi közük ahhoz,hogy mennyire szereted a másikat.
Te olyasmit hajszolsz,ami a hollywoodi filmekben van csak.Ott minden tökéletes,mindig.
Még a szex is.
Amúgy magad is elmondtad ezt.Azt irtad,hogy mindenki massal nem volt ilyen jó.De ez a mostani sem jó mar.Tehat a tökéletes sem mindig tökéletes.
Pont azért mert nem tökéletes,és nem is lehet az.Még te sem.
Ez van.
A pàrommal nekem jo volt es huzamosan.
Most is az lenne ha nem ég ki időközben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!