Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmindjam neki vagy ne azt, hogy amiert kialszik benne az a tűz, engem is kiolt?vagy simán szakítsak?
Képzeld el azt a szitut mikor olyannal találtok egymásra akivel mint a drog beüt egy mindent elsöprő szerelem, elotte meg a kemia vadul tépitek le a ruhát, irto vad forro a szex, es az agyatok is teljesen ki van sülve szédületes a szex aztan a szerelemmel sem a földön jártok.
Aztán telik mulik az idő, a férfi féltékenykedni kezd veszekedések jönnek, megtorik a varázs a párjában csak hibákat keres bosszubol kifelé kacsintgat elromlik az egész.
A fériben elveszik a tűz, a szerelem.
A nőben él.
A beszélgetések ertelmüket vesztik, a srác továbbra is fokozatosan elhidegul, bizonytalan, rideggé válik.
És szóval még ő akarja a szexet, úgy, hogy engem jóformán kiolt teljesen.
Hasonlit ahhoz mondjuk mint amikor buliban mindenki iszik vagy be van állva, mindenki jol erzi magát, csak ő nem, es vele kell beszélgetned veletlen. Aki nincs veled egy hullámon.
Nem érti miért ódzkodom a szextol ha az vele nekem jo.
Mindig mondtam neki hogy imádom vele akkor hogyhogy nem akarom újabban, biztos pasizom.
Nos mivel ahogy irtam beszelgetesnek nincs ertelme, mert egy beszélgetés erzelmeket tüzet szenvedelyt azt nem fog soha csiholni, (mondta hogy nincs benne, elmult belole, értsem meg), es ez miatt nekem a szex kb olyan mint a nekrofilia mintha egy "halott" erzeketlen emberrel szexelnék, van ertelme nekem errol bàrmit is mondanom neki, vagy hagyjam abbqn a hitében hogy biztos pasim van azert nem akarok vele szexelni? Vagy hazudtam eddig hogy jo vele a szex? Mert ilyenekre gondol csak.
Azaz kaocsolatbol vált szexkapcsolatban kellene nekem kapálózni ha ugysincs értelme?
Mondtam neki szex ugyis lesz mert ugyis rávisz engem a kenyszer (csak a natur ösztönök),ezeket nem mondtam: nem bizom magamban hogy ne szexelnék vele, mert ismerem magam, hogy kell a szex úgyis, es legalább neki nagy f.rka van, de amugy teljesen kioltott a srác.
Ez a vadság szenvedély mással valahogy nem jon, más pasi erre keptelen amit a baratom nyújtott az elején. Probáltam mar mással lenni, nincs bennuk sem az a tűz, üres a legtöbb pasi belul. Igy csak szexre inkább a mostanit választom.
Szoval elmondjam ezt neki egyaltalán, beszéljek én egy kvázzi erzrketlen "halottal" ha ugyis felesleges?
Ahhoz tudom hasonlitani azokat, akik érzelmek nélkul és/vagy érzéketlenul szexelnek gépi módon, kizárolag csak ösztönből. Jellemzi őket egyfajta belső üressèg, nem lehet veluk megélni a szenvedélyt mert a szex mellé nem kapcsolódik bennük teljes vágy a másikra, hanem csak a szexre.
Mint a zombik akik belul üresek halottak konganak.
Éreztél már olyat hogy nekem az a nő kell tizon vizen át es söpörtél felre minden masikat? Es vegre amikor megvan az katarzis? Es szex utan nem azt erzed hogy már nem kell a nő hanem mégjibban begerjedsz rá nem tudsz leállni kell masnap harmadnap is. "Bedrogoztál"
De lefekszel massal es megint massal es azzal nincs meg a katarzis? Csak a sima szex?
Es az nem kell a szex után mert egy alkalom is elég volt vele es teljes kielégulés? Es szevasz? Es semmit nem erzel a csaj irant? Csak gépiesen d.gsz es ennyi.
Talan ez a szenvedely hasonlithat arra is ha pl melohelyen van vki akivel nem lehetsz.
A vagyaidat kielegited a paroddal a masztival de nem mulik el inkabb etosodik csak jobban. Elnyomod magadban.
De mihelyst a masikban is kialakul es jon egy olyan helyzet egymasnak estek ész nélkul.es nem birtok leállni sem.
Es plane szerelem kapcsolat ami ezt a tuzet csak heviti ilyan szinten hogy esznel sem vagy. Mindenki latja rajtad hogy nem vagy a foldon.
A drog.
Drogosan rászoktál egy másik drogra,vagy is a drogosszexre.
Lásd be,hogy vagy elengeded mindkettőt,vagy visszaszok mindkettőre és tart ameddig tart.
Hidd el itt nem egy férfiról van szó,akivel nagyokat szexeltetek. Hanem abban az eufórikus állapotban látott férfiról,akit hab be vagy tépve látsz,hidd el. Engedd el mindkettőt jobban jársz.
Nem en. Ez csak akkor mukodik ha mindketto be van tépve.
Nem en latok mas szemmel hanem olyankor a màsik is " elszállt".
Amugy nem drogozom. Ehhez csak hasonlo az erzes.
Szoval 2 ember mikor euforiaban van az egymassal megélt szextol ÉS szerelemtol.
Amikor az egyikben kialszik ez, vagy nincs meg alapbol, akkor a másikban ki sem alakul vagy kialszik.
Hát nem tudom.Én minden ilyen komplikált gondolkodású személytől,mint te, menekülnék.Ez farasztó.
Én az egyszerű élet híve vagyok.Megmondom mi van,megmondja mi van,és élünk.
Ez a zavaros eszmefuttatás nekem hogy szeret is,meg nem is,jó is a szex,de nem kell,kivanom,de mégsem, csak külön plusszfeladat lenne,az amúgyis szerteágazóan komplikált életben.Én otthon nyugalmat egyenes beszédet,egyszerűséget akarunk és várunk el egymastól.
Nincs nekem arra külön affinitásom hogy keresztrejtvényeket,meg rébuszikat,szimbólumokat fejtsek meg.
Sokaknak elég a faék sima szex érzéketlenul. Értem én.
Nekem meg ez sajnos kevés.
Semmi rebusz nincs benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!