Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar többet szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar többet szexelni velem a pasim?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt, mindketten 30 körül vagyunk életkorban. Nem szívesen beszél az előző kapcsolatairól, eddig 7 lánnyal volt együtt, de azt mondta egyikkel sem volt igazán jó a szex. Komoly kapcsolata még nem volt, max pár hónapos, így még tapasztalatlan ilyen téren, de amúgy nagyon édes, lelkis pasi. Komolyat akar velem és érzékelteti is, hogy fontos vagyok neki. Nekem több éves kapcsolataim voltak eddig, a heti 3-4 alkalom a számomra ideális, de a kapcsolat elején nagyon rá tudok kattanni a másikra, naponta csinálnám legszívesebben... Csak az a baj, hogy ő meg nem mindig akarja, mintha valami gát lenne benne... Csókolózunk, simogatjuk egymást, látom a szemében a vágyat, de mégsem akarja - azt mondja a cerkája nem mindig úgy működik ahogy azt ő szeretné, nem egy tenyészcsődör ő, kell idő amíg regenerálódik. Egyébként saját bevallása szerint masztizni sem szokott igazán. Amikor csináljuk, akkor isteni jó a szex, csak elég hamar el is megy és elég sok anyag jön belőle, ez utóbbi talán zavarhatja is őt, mert mondta, hogy bármit csinált anno is, mindig sok jött neki. Meg van hogy sokszor elpirul, zavarba jön, pl az elején csak lopva mert odanézni. Persze türelmes vagyok vele, bókolok neki, nem erőszakoskodok, stb. De mit tudnék még tenni, hogy többet szexeljünk?
2021. nov. 9. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Ne hívd pasinak, nem 14 éves tinilány vagy már ..
2021. nov. 9. 21:59
 2/11 anonim ***** válasza:
13%

Jaj anyám, menekülj. Valami nagyon nrm okés a pasival . 30 éves korára egyetlen kapcsolata sem volt? Ez a legjobb szándékkal értelmezve is nagyon furcsa, ez nem csak szimplán 'jaj nem találtam meg az igazit' dolog. Valami fejben nagyon nem stimmelhet ott.

A másik a szex. 30 évesen merevedési problémái vannak és korai magönlése van? Nem maszturbál? Csak én látom, hogy itt komoly problémák vannak a háttérben?

Zavarba jön, nem mer ránézni a puncidra?? 30 évesen?

Ha lenne szex, sz is sokkal kevesebb lenne, mint a te libidód, de mint mondtad maga a szex se jön össze normálisan.

Nem vagyok az a dobjuk a pasit azonnal ha valami apróság is nem stimmel típus, de nekem ez a pasi egy két lábon járó red flag.

2021. nov. 9. 22:01
 3/11 anonim ***** válasza:
27%

#1 férfinak egyaltalan nem nevezheto

Kispalyas a baratod! Mar most nem kivanja..mi lesz akkor 55 evesen vele??

2021. nov. 9. 22:01
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

#1 - 38 éves nő vagyok, és én is pasinak hívom a férfiakat. Mindenki úgy beszél, ahogy akar. Ha kötözködni akarsz, menj ki a kocsmába.

#kérdező - ha ennyire az elején nem akarja, később még kevesebbre számíts. Valami gond van nála, amit még nem tudsz. Idővel kiderül.

2021. nov. 9. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
#1 miért minek kéne neveznie? "ááz urám, gázsi?"
2021. nov. 9. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Szerinted miért hagyta ott pár hónap után 7 nő is? Nekem ez gyanus, menekülj szerintem.
2021. nov. 9. 22:24
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

A leírásod alapján igen erős tudat alatti komplexusok, gátak dolgoznak benne de hogy pontosan mi azt biz' így a távolból ennyi infóból az MTA komplett pszichológiai kollégiuma sem találná ki. A kérdésedben egy támpontot adtál meg "fél hogy nem áll fel" - akár a teljesítménykényszer miatti stressz is képes lehet blokkokat létrehozni. Ennél valószínűleg sokkal több negatív hatás dolgozik benne belülről.

Szóval vagy felvértezed magad erős pszichológiai tulajdonságokkal és úgy segítesz neki, vagy marad a türelemjáték. S idővel vagy változik, vagy nem...

2021. nov. 9. 22:26
 8/11 anonim ***** válasza:
44%

Hogy fel van háborodva mindenki, gondolom ti nektek is tetszene, ha mondjuk p**cikámnak hívnának bennetek, vagy gádzsinak, bulának, p**ának. Mindenki úgy beszél ahogy akar, ha meg "k**sögöm"-nek hívnád az is oké lenne, mi?

Egyesek olyan hihetetlenül buták itt, hogy hihetetlen, de ez nem akadályoz meg titeket, hogy nagy pofával legyetek prolik.

Hogy kéne hívni? Párom, barátom, férjem mondjuk? A #4 válaszolóban még az a csodálatos, hogy az sem zavartatja a nagy pofájában, hogy egymást követő két mondatában mond magának ellent, de ugye szó nélkül ő sem tudott elmenni egy teljesen ártatlan hozzászólás mellett. Ilyen nívóval pasizz csak nyugodtan, meg is érdemled. Csodálatos! :)

2021. nov. 9. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk ha engem a csajom úgy mutatna be hogy "a barátom" akkor kapna két baráti puszit, aztán heló.
2021. nov. 9. 22:31
 10/11 anonim ***** válasza:
94%
Impotens. Azokkal kell sokat bajlodni.
2021. nov. 10. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!