Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon alacsony az önbizalmam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon alacsony az önbizalmam, ezért nem merek kalandozni egy sráccal. Ti mit gondoltok a nagyon vékony, szinte lapos lányokról?

Figyelt kérdés

Hétvégén úgy alakult, hogy megimerkedtem egy sráccal egy házibuliban. Egész este alatt karolgatott, smároltunk is egyszer, majd célozgatott, hogy valamikor a közeljövőben összejárhatnánk. Gondolkoztam, hogy összejárnék vele, de a pasi kinézetben annyira felettem van... Sőt az est alatt ki is derült, hogy ilyen tipikus kavarós, csajozós, egyéjszakás kedvelő fajta, és aki ilyen jól néz ki, ki van dolgozva, tuti bombázó, jó segges-melles csajokkal volt együtt.. Ehhez képest én meg alig vagyok 45 kg, semmi izom rajtam, fenekem is alig van, a mellem is csak A kosaras, ilyen kis hegyes-hetyke cicim van, sőt még ott alul sem tetszem magamnak.

Volt 2 évig barátom, de ő megcsalt az exével(és a szemembe mondta, hogy milyen k**va jó nő az exe), illetve néhányszor együtt voltam egy olyan csávóval, akinek állítólag én voltam a 13. partnere, és tényleg hihetetlenül fullos pali volt, de szintén a szemembe mondta, hogy milyen sovány vagyok, meg hogy "fuj hetyke cicis vagyok" stb... Legutoljára nyáron pedig egy csunyácskább sráccal voltam együtt (vagyis hát nekem annyira nem jött be), hogy egy picit legalább helyén legyen az önbizalmam, aki viszont egy buliban egy szintén nagyon jó alakú csajjal smárolt, azaz megcsalt.. És még vissza is hallottam, hogy dicsekedett, hogy úristen milyen 10/10-es csajjal kavart...

Tehát nagyon-nagyon rossz tapasztalatom volt a férfiakkal, hiába puhították a lelkem egy ideig, hogy jó az alakom, mindig találtak valaki jobbat. Most már annyira hiányzik, hogy valakivel együtt legyek, és lenne is partnerem, de a saját hülyeségem miatt én nagyon feszült lennék, nem tudnám elengedni magam, de a srácnak sem szeretném megmutatni, hogy mennyire gyenge vagyok lelkileg.

Mit tegyek magammal? Bár úgy is csak egy darab p*na lennék neki... (21L)

2021. nov. 8. 23:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Muti magad. Sokan imadjak a pici hetyke ciciket. En is. :)
2021. nov. 9. 09:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Nincsen semmi baj veled ;)
2021. nov. 9. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy normalis ferfi nem viselkedne veled igy, ahogy ez a tobbi ferfinak nevezett valami...

Valtoztass a gondolkodasmododon (becsuld meg magad) es a ferfiak is meg fognak, hiszen te megbecsulod magad, ezert eleve olyannak fogsz eselyt adni, aki normalis.

Egyebkent rengeteg ferfinak meg pont te vagy az esete.

Keresgess nagyon vekony, sok kovetos lanyokat az instagramon es nezegesd, hogy mennyien vannak oda ertuk. Ha ok lehetnek szepek, vonzok, akkor te is.

2021. nov. 16. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!