Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon alacsony az önbizalmam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon alacsony az önbizalmam, ezért nem merek kalandozni egy sráccal. Ti mit gondoltok a nagyon vékony, szinte lapos lányokról?

Figyelt kérdés

Hétvégén úgy alakult, hogy megimerkedtem egy sráccal egy házibuliban. Egész este alatt karolgatott, smároltunk is egyszer, majd célozgatott, hogy valamikor a közeljövőben összejárhatnánk. Gondolkoztam, hogy összejárnék vele, de a pasi kinézetben annyira felettem van... Sőt az est alatt ki is derült, hogy ilyen tipikus kavarós, csajozós, egyéjszakás kedvelő fajta, és aki ilyen jól néz ki, ki van dolgozva, tuti bombázó, jó segges-melles csajokkal volt együtt.. Ehhez képest én meg alig vagyok 45 kg, semmi izom rajtam, fenekem is alig van, a mellem is csak A kosaras, ilyen kis hegyes-hetyke cicim van, sőt még ott alul sem tetszem magamnak.

Volt 2 évig barátom, de ő megcsalt az exével(és a szemembe mondta, hogy milyen k**va jó nő az exe), illetve néhányszor együtt voltam egy olyan csávóval, akinek állítólag én voltam a 13. partnere, és tényleg hihetetlenül fullos pali volt, de szintén a szemembe mondta, hogy milyen sovány vagyok, meg hogy "fuj hetyke cicis vagyok" stb... Legutoljára nyáron pedig egy csunyácskább sráccal voltam együtt (vagyis hát nekem annyira nem jött be), hogy egy picit legalább helyén legyen az önbizalmam, aki viszont egy buliban egy szintén nagyon jó alakú csajjal smárolt, azaz megcsalt.. És még vissza is hallottam, hogy dicsekedett, hogy úristen milyen 10/10-es csajjal kavart...

Tehát nagyon-nagyon rossz tapasztalatom volt a férfiakkal, hiába puhították a lelkem egy ideig, hogy jó az alakom, mindig találtak valaki jobbat. Most már annyira hiányzik, hogy valakivel együtt legyek, és lenne is partnerem, de a saját hülyeségem miatt én nagyon feszült lennék, nem tudnám elengedni magam, de a srácnak sem szeretném megmutatni, hogy mennyire gyenge vagyok lelkileg.

Mit tegyek magammal? Bár úgy is csak egy darab p*na lennék neki... (21L)

2021. nov. 8. 23:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Nálam ez nemszámít! Legyél kedves, aranyos, megbízható!
2021. nov. 8. 23:11
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Kellene egy kép az alakodról.
2021. nov. 8. 23:11
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

Magaddal azt kezd, hogy meglátogatsz egy szakembert. Nem önmagában a negatív "élmények" okozzák a problémádat, hanem a magszemélyiségedben megbújó démonjaid miatt nincs önbizalmad, torzult az önképed. A negatív környezeti hatások csak ráerősítettek ezekre, tovább kondicionálták benned.

A pasinak nyilvánvalóan tetszel és megdugna, sejtheted hogy nem az ógörög irodalomról akar veled értekezni.

2021. nov. 8. 23:13
 4/13 anonim ***** válasza:
13%
Egyél egy kis nokedlit azt szedjél fel pár kilót..
2021. nov. 8. 23:15
 5/13 anonim ***** válasza:
42%

Mesélek valamit.

33 éves vagyok 12 éve párkapcsolatban egy 160 cm, 43 kg-os, A kosárméretes nővel.

3 éve nyitott kapcsolatban élünk (az ő ötlete volt). Ezalatt voltam 1 évig egy fitneszedző csajjal, aki 167cm, 55 kg, kerek, feszes, fiatal. Voltam egy 41 éves anyukával, igazi MILF, 165cm, 60kg körül, szilikon cicik, lapos has. És voltam egy 24 éves lánnyal (vagyis vele most is vagyok), aki 160 cm, 45kg körüli, vékony "lapos".

tudod mi a helyzet? Az, hogy rájöttem, nekem a vékony nők jönnek be. Az ennyire vékonyak. A párommal és ezzel a vékony lánnyal a legjobb a szex. Megörülök a pici, puha popsijukért, a vékony combokért, a vékony ujjaikért, mindenért.

Szóval ne aggódj, van bőven olyan pasi, akinek te vagy az álomnő! Sokkal fontosabb, hogy az egód kerüljön a helyére, minthogy hogyan nézel ki.

2021. nov. 8. 23:18
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj, eleve ugye ez a pasi látta az alakodat ruhában, tudja hogy milyen, tehát elvileg tetszik is neki. Ez egy jó alap. Az korábbi pasikkal az volt a baj, hogy suttyó primitív alakokkal kezdtél, ezen kéne valahogy változtatni. Jobban megismerni az adott embert.

Szerintem ha alkalmi szexbe bonyolódnál, az nem tenne jót az önértékelésednek jelenleg. Inkább meg kéne próbálni párkapcsolatot kialakítani, az egy biztonságosabb közeg. A szexkapcsolatoknál az a baj, hogy tényleg kb csak a külső számít, de te pont ebben vagy bizonytalan, meg ahogy írtad, én úgy látom te egy darab húsnak éreznéd magad egy ilyne kapcsolatban. Ha nem tudod magad szeretni, szexinek érezni, elfogadni, elengedni magad, akkor nem lesz jó a szex sem. Ebből kiindulva pedig akkor felesleges lenne ezzel a pasival találkozgatnod. Először picit dolgoznod kéne a mentális egészségeden, akár szakemberrel és utána elkezdeni nyitni a megfelelő! emberek felé.

+ ha téged zavar a kinézeted, eljezdhetsz rajta alakítani sporttal és az étkezésre való odafigyeléssel. De ezt szigorúan csak akkor, ha TÉGED zavar, nem pedig mások véleménye vagy a rossz tapasztalatok miatt akarnál változni

N

2021. nov. 8. 23:23
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

Tényleg kellene egy kép az alakodról.

Nem értem minek írtad ki ezt a kérdést, ha azt sem látjuk, hogy nézel ki.

2021. nov. 8. 23:24
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Lányok, nem veszitek észre, hogy a nulla önbizalmatok miatt jártok mindig így? Ilyet normális ember nem jelent ki, hogy a másik xy szinttel felette áll. Senki nem áll senki felett. Fordítva sem, a nő sem a férfi felett. Rakd rendbe magad lelkileg, utána pasizz. Amíg ilyen véleménnyel vagy magadról, hogy várod, hogy más is maximálisan elégedett legyen veled? Szerencséd van, mert köztünk, férfiak között nem egy olyan akad, akinek te is tökéletes lennél. Míg fordítva ez már nem mondható el, mert bár lehet egészséges önbizalma a férfinak, valami hibát mindig igyekeztek rajta találni. Szóval szerencséd, hogy a férfiak zöme nem úgy működik mint ti, nők.

Nálatok a normális férfi fogalma = minimim 9/10-es arcú, kigyúrt testű, öltönyös ficsúr.

Nálunk a normális nő fogalma = kedves, bájos, viselkedni tudó, értelmes nő, aki legalább egy átlag körüli küllemet hoz.

2021. nov. 8. 23:32
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Gyere, ismerkedjünk, bár én nem a te korosztályod vagyok! Picit figyelj azért oda a táplálkozásra, 50 Kg alatt vért sem adhat egy felnőtt, amúgy meg lehet hogy az önbizalmad hiányát érzik meg és nem szívesen szexelnek olyannal aki önmagával nincs kibékülve.. Ha többet mozogsz, több kalóriát kell bevinni, nem azt mondom hogy hízz el.. Figyelj, én pasi ként nagyon sokáig mivel sokat gyalogoltam munkába és sokat melóztam, volt hogy alig értem el az 53 Kg-ot, tudod hány csaj csak ezért mondott nemet? Aztán Ivővel változik minden. Nyilván a melleden nem tudsz változtatni de nem is kell, én remélem hogy még szexnél is fontos hogy mi van az ember fejében és lelkében. Pl voltam én már "jó" csajjal, aztán miután ő védekezett az ő kérésére utána mikor megjött neki bunkón felhívott hog nyugodjak meg nem leszek apa, na ez ám a stílus...
2021. nov. 9. 05:22
 10/13 Noren1989 ***** válasza:

Külön szeretem a vékony nőket...

Ettől függetlenül neked sem kell bàrmilyen fullos kandúr alà befeküdni egy körre, ha nem akarsz, és ezt nem a külsőségek, hanem inkàbb akihasznàlàs, lelki sérülés végett javaslom.

Magaddal meg célszerű lenne jóban lenni. A kis cici sokaknak tetszik, az alsó részes téma meg nagyon esetleges. Ha salàta, az is sokaknak bejön, ha baba, szintén és nagy a közös metszete a két halmaznak.

2021. nov. 9. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!