Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként neked kizáró ok lenne, ha az egyik barátnőd
már korábban szexelt az adott pasival?
Figyelt kérdés
Tehást a kérdés az, hogy megismersz egy szimpatikus férfit, majd kiderül, hogy korábban már megdugta egy barátnődet. Megszakítanád vele az ismerkedést?
- csak szex esetén is kizáró lenne?
- csak barátnő lenne kizáró ok vagy más női ismerős is? Pl kolléga a munkahelyen, osztálytárs.. Tehát akikkel mondhatni személyes kontaktban vagy, akár napi szinten egy légtérben, de nincs köztetek semmiféle baráti kapcsolat.
A lenti lehetőségek közül jelöljétek be a választ:) ha van kedvetek, ki is fejthetitek azt, hogy hogy gondolkodtok ilyen esetben.
N
2021. nov. 8. 18:31
A kérdező szavazást indított:
Párkapcsolat esetén zavarna, ha bártnőm vegyütt volt a pasival
Párkapcsolat esetén zavarna, ha barátnőm, de akár más női ismerős (pl kolléga) együtt volt a pasival
Szexkapcsolat és párkapcsolat esetén is zavarna, ha barátnőm együtt volt a pasival
Szexkapcsolat és párkapcsolat esetén is zavarna, ha barátnőm, de akár más női ismerős (pl kolléga) együtt volt a pasival
Csak szexkapcsolat esetén zavarna
9 szavazat
1/10 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, ha tudom, hogy már nem fognak újra egymásra találni.
2021. nov. 8. 18:33
2/10 A kérdező kommentje:
Ahh istenem tényleg, lehagytam kb a legfontosabb választ, annyira koncentráltam a lehetőségekre:D
Természetesen van olyan is, hoyg egyáltalán nem zavarna!
2021. nov. 8. 18:34
3/10 anonim válasza:
Semmi gond :) téged egyébként zavarnan kedves kérdező?
2021. nov. 8. 18:36
4/10 anonim válasza:
Hát ez elég sok mindentől függ pl hogy mennyire kozeli baratnom,mennyire jon be a srac stb meg nekem az is szamitana hogy a lany vele vesztette e el vagy a sracnak csak egy egyejszakas volt ilyesmik
2021. nov. 8. 18:37
5/10 anonim válasza:
Nem zavarna.
2021. nov. 8. 18:40
6/10 A kérdező kommentje:
#3: Oh, kedves hogy kérded. Bevallom engem zavarna, de nem tudom megfogalmazni pontosan, hogy miért. Mind kapcsolat, mind alkalmi szex szempontjából. A barátnő abszolút kizáró ok, de szerintem a munkatársat se tudnám elviselni. Az a baj, hogy annyira vizuális típus vagyok, hogy azonnal beugranak a képek a lelki szemeim előtt, hogy ők dugnak. Meg belegondolni, hogy a farka benne volt abban a nőben.. (még rosszabb ha az adott nő buta vagy igénytelenebb típus is). Meg ugye minden nap találkoznék az adott nővel, ez a nagyobb gond. Pl ha egy gimis osztálytársammal dugott volna, az nem érdekel, mert alig fogom látni vagy soha. Viszont a kolléga minden nap ott lesz a szemem előtt és nem tudok nem arra a jelenetre gondolni ilyenkor, hogy ők szexelnek:D Nem tudom, lehet velem nem stimmel valami, de én inkább friss húsra mennék:D
2021. nov. 8. 18:43
7/10 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon meglepnek a 'csak szexkapcsolat esetén zavarna' válaszok. Valaki aki ezt jelöli, esetleg tudna rövid magyarázatot adni erre, hogy párkapcsolatnál miért nem okoz gondot neki ez?
2021. nov. 8. 18:48
8/10 anonim válasza:
Nekem egy barátnőm szexkapcsolatban volt egy emberrel. Abba maradt, mert a barátnőm többet akart, de a férfi nem. Viszont tőlem igen. Nagyon vonzódtam hozzá, de mardosott a bűntudat, nem is tudtam találkozni a barátnőmmel. Aztán telt az idő, kiderült, hogy őt nem érdekli, megmaradt a jó viszony, a férfi pedig megkérte már a kezem már az évek alatt.
2021. nov. 8. 19:24
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna, ha a barátnőm/ismerősöm nem mondott volna róla semmi rosszat.
Ha persze olyanokat mondana, hogy béna volt az ágyban, figyelmetlen, bunkó, akármi, akkor nem jönnék össze vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!