Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként neked kizáró ok lenne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként neked kizáró ok lenne, ha az egyik barátnőd már korábban szexelt az adott pasival?

Figyelt kérdés

Tehást a kérdés az, hogy megismersz egy szimpatikus férfit, majd kiderül, hogy korábban már megdugta egy barátnődet. Megszakítanád vele az ismerkedést?

- csak szex esetén is kizáró lenne?

- csak barátnő lenne kizáró ok vagy más női ismerős is? Pl kolléga a munkahelyen, osztálytárs.. Tehát akikkel mondhatni személyes kontaktban vagy, akár napi szinten egy légtérben, de nincs köztetek semmiféle baráti kapcsolat.

A lenti lehetőségek közül jelöljétek be a választ:) ha van kedvetek, ki is fejthetitek azt, hogy hogy gondolkodtok ilyen esetben.

N

2021. nov. 8. 18:31
A kérdező szavazást indított:
Párkapcsolat esetén zavarna, ha bártnőm vegyütt volt a pasival
Párkapcsolat esetén zavarna, ha barátnőm, de akár más női ismerős (pl kolléga) együtt volt a pasival
Szexkapcsolat és párkapcsolat esetén is zavarna, ha barátnőm együtt volt a pasival
Szexkapcsolat és párkapcsolat esetén is zavarna, ha barátnőm, de akár más női ismerős (pl kolléga) együtt volt a pasival
Csak szexkapcsolat esetén zavarna
9 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Engem egyáltalán nem zavarna, ha tudom, hogy már nem fognak újra egymásra találni.
2021. nov. 8. 18:33
 2/10 A kérdező kommentje:

Ahh istenem tényleg, lehagytam kb a legfontosabb választ, annyira koncentráltam a lehetőségekre:D

Természetesen van olyan is, hoyg egyáltalán nem zavarna!

2021. nov. 8. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Semmi gond :) téged egyébként zavarnan kedves kérdező?
2021. nov. 8. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
Hát ez elég sok mindentől függ pl hogy mennyire kozeli baratnom,mennyire jon be a srac stb meg nekem az is szamitana hogy a lany vele vesztette e el vagy a sracnak csak egy egyejszakas volt ilyesmik
2021. nov. 8. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Nem zavarna.
2021. nov. 8. 18:40
 6/10 A kérdező kommentje:
#3: Oh, kedves hogy kérded. Bevallom engem zavarna, de nem tudom megfogalmazni pontosan, hogy miért. Mind kapcsolat, mind alkalmi szex szempontjából. A barátnő abszolút kizáró ok, de szerintem a munkatársat se tudnám elviselni. Az a baj, hogy annyira vizuális típus vagyok, hogy azonnal beugranak a képek a lelki szemeim előtt, hogy ők dugnak. Meg belegondolni, hogy a farka benne volt abban a nőben.. (még rosszabb ha az adott nő buta vagy igénytelenebb típus is). Meg ugye minden nap találkoznék az adott nővel, ez a nagyobb gond. Pl ha egy gimis osztálytársammal dugott volna, az nem érdekel, mert alig fogom látni vagy soha. Viszont a kolléga minden nap ott lesz a szemem előtt és nem tudok nem arra a jelenetre gondolni ilyenkor, hogy ők szexelnek:D Nem tudom, lehet velem nem stimmel valami, de én inkább friss húsra mennék:D
2021. nov. 8. 18:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon meglepnek a 'csak szexkapcsolat esetén zavarna' válaszok. Valaki aki ezt jelöli, esetleg tudna rövid magyarázatot adni erre, hogy párkapcsolatnál miért nem okoz gondot neki ez?
2021. nov. 8. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Nekem egy barátnőm szexkapcsolatban volt egy emberrel. Abba maradt, mert a barátnőm többet akart, de a férfi nem. Viszont tőlem igen. Nagyon vonzódtam hozzá, de mardosott a bűntudat, nem is tudtam találkozni a barátnőmmel. Aztán telt az idő, kiderült, hogy őt nem érdekli, megmaradt a jó viszony, a férfi pedig megkérte már a kezem már az évek alatt.
2021. nov. 8. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavarna, ha a barátnőm/ismerősöm nem mondott volna róla semmi rosszat.

Ha persze olyanokat mondana, hogy béna volt az ágyban, figyelmetlen, bunkó, akármi, akkor nem jönnék össze vele.

De csak mert megvolt neki, nem zavarna.

2021. nov. 9. 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:
42%
hol van a nem-zavarna válasz?!?!
2021. nov. 9. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!