Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A maszturbáció elhagyásával érzékenyebb lehet a farkam? (Túl sokat hokiztam, ezért nem elég merev a farkam?!)
Merevedési problémával küzdök.. Gyakori, hogy vagy nem elég merev péniszem a behatoláshoz vagy egy idő után aktus közben lekonyul..
Óvszerben történik az aktus... extra vékonyat vettem, de megmondom őszintén ebben sem érzek sokmindent..
Volt h évekig nem voltam nővel és ekkor kizárólag a kezemmel "dolgoztam"... Olvasgattam neten és az lehet a gond, hogy a farkam túlságosan megszokta a kezemet és a hüvely nem elég jó neki?!
Most sem jutok túl gyakran nőhöz, nincs barátnőm.., van egy szeretőm akivel néha együtt vagyunk, de van h hónapok telnek el sokszor 2 találkozás között.. + hozzá érzelmek nem is kötnek.. nem mondanám rossz nőnek, de nem is az esetem igazából..
Kérdés: mi a megoldás? maszturbáció elhagyásával javulna a helyzet?
Jah, ha nagyon fel vagy "töltve" akkor hamarabb feláll, mert ugyebár kanosabb az ember. Cserébe viszont hamarabb el is durransz.
A problémád egyébként nem a maszturbációtól van, hanem a teljesítménykényszer miatti stressztől. Ráadásként képes egy önmegvalósító negatív spirálba lökni az embert. Egy idő múlva már azon parázik "jaj megnt nem fog állni" -> ez stresszt okoz -> amitől lekonyul -> megerősíti a negatív hatást -> legközelebbre pont ezért még annyira sem áll.
Nehéz ebből kitörni, de nem lehetetlen!
igen igaz a teljesítmény kényszer is ;)
viszont az is a gond ha berakom és döngetem eskü alig érzek vmit.. gumi nélkül meg nem akarom úgy h nem fix a partner..
ezért érdekelt h ha leállok a masztival amit amúgy nem csinálok napi szinten, kb heti 3-4x.. akkor jobb lesz e majd.. :)
Ha nem áll betonra akkor kevésbé is érzed, mert csak úgy gyömöszölődik, mást nem tudok elképzelni h miért nem éreznéd max ha a csajnak extrém nagy adottságai vannak neked meg durván vékony.
De masztit tényleg csak akkor ha magától áll, ne te állítsd fel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!