Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarják most Wahorn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják most Wahorn Andrást keresztre feszíteni, ha Csákányi Eszter maga mondta a 8 éves korában őt ért szexuális élmény kapcsán, h “nem volt rossz”, azt is sugallva, h pozitív hatással volt az életére azáltal, h “megérezte ennek az élvezetét”?

Figyelt kérdés

Csákányi sztorija majd Mérő Vera és Wahorn hozzászólása 16:44-től

[link]

2021. nov. 8. 10:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
Kik ezek, és miért kéne nekem ezt tudnom?
2021. nov. 8. 10:09
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Kiemelek egy részletet a "kérdésedből":

"8 éves korában"

Na, ezért.

A legtöbb cselekmény megítélésekor nem az dönti el, hogy az most bűncselekmény vagy sem, hogy mit gondolt róla a sértett. Egy kisgyermeket akkor sem izgatunk szexuálisan, ha utólag tetszik neki. Mert ő egy önálló döntésre, és a cselekvések, történések következményeinek felmérésére csak nagyon korlátozottan képes személy.

2021. nov. 8. 10:10
 3/18 A kérdező kommentje:
Mindenki erről beszél most és a teljes Megafonos csapat, Deákostul, Bohusostúl, Trombitásostúl ráfüggött a témára, mindenki Wahornt pedofilozza.
2021. nov. 8. 10:11
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
#3 Miért, talán nem pedofil? Vagy van a "mi pedofilunk", az jó pedofil, meg a "ti pedofilotok", az a rossz pedofil, politikai oldaltól függően? Ne már...
2021. nov. 8. 10:14
 5/18 anonim ***** válasza:
11%
Kaletát még Gyurcsányék nevezték ki, mégis az egész balos médiahadsereg pedofilozta az egész Fideszt miatta közel egy éven keresztül. Egy csepp a saját gyógyszeretekből, öcsisajt.
2021. nov. 8. 10:16
 6/18 anonim ***** válasza:
56%
Ideje, hogy véget érjen a kibszott balliberális kettős mérce, és végre a "brancsbeliek" disznóságai is nyilvánosságot kapjanak.
2021. nov. 8. 10:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert akkor is erőszak, ha egy kislány bugyijában turkálsz, ha nem fáj neki, vagy kellemetlen. Ebben semmi relatív nincs, ez a hatvanas években is erőszaknak számított törvény szerint, most is az. Ha másért nem (de sok másért is), hát pl. azért mert nem egyezett bele (felnőtt nőnek sem nyúlsz a bugyijába, az is erőszak lenne, még ha a csiklója érzékeny is, csak plusz ő még pofán is vág, amit egy kisgyerek nem tud).

A gyerekkori erőszak pont attól lesz egész életre tartó trauma, hogy keveredik benne a jóérzés, a kellemetlenség, és az emiatti szégyen, bűntudat, és nincs kivel megbeszélni. Hosszú évekre tönkretehet egy embert.

Ez a hozzáállás, hogy "ha élvezte, akkor nem erőszak", meg hogy "nemet mondott, de láttam, hogy ő is akarta", meg "minek ment oda, miért öltözött úgy" az a hozzáállás, amit szerencsére már egyre kevesebben fogadnak el. Szép lassan olyan szalonképtelen lesz, mint a zsidózás meg a cigányozás, meg a bxzizás. Sajnos csak szép lassan.

(F vagyok amúgy)

2021. nov. 8. 10:20
 8/18 A kérdező kommentje:

2:

De ha megnezed, Wahorn nem tett mást, mint a Csákányi sztoriját önkényesen átértelmező Mérő Verának a saját szavaival megismételte Csákányi szavait.

Mi is a Wahorn bűne ebben?

2021. nov. 8. 10:23
 9/18 A kérdező kommentje:

4-5-6:

Gyerekek, engem nem erdekel Wahorn politikai hovatartozása (azt se tudom mi az). Csak azért említettem a fideszes médiacsicskákat, mert nagyon látványos volt ahogy egyszerre rárepültek az ügyre.

2021. nov. 8. 10:26
 10/18 anonim ***** válasza:
22%
#9 Még szerencse, hogy a balos médiacsicskák (oppárdon, elnézést, függetlenobjektív sajtómunkások) ilyen egyszerre rárepüléseket soha nem csinálnak.
2021. nov. 8. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!