Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják most Wahorn Andrást keresztre feszíteni, ha Csákányi Eszter maga mondta a 8 éves korában őt ért szexuális élmény kapcsán, h “nem volt rossz”, azt is sugallva, h pozitív hatással volt az életére azáltal, h “megérezte ennek az élvezetét”?
Kiemelek egy részletet a "kérdésedből":
"8 éves korában"
Na, ezért.
A legtöbb cselekmény megítélésekor nem az dönti el, hogy az most bűncselekmény vagy sem, hogy mit gondolt róla a sértett. Egy kisgyermeket akkor sem izgatunk szexuálisan, ha utólag tetszik neki. Mert ő egy önálló döntésre, és a cselekvések, történések következményeinek felmérésére csak nagyon korlátozottan képes személy.
Azért mert akkor is erőszak, ha egy kislány bugyijában turkálsz, ha nem fáj neki, vagy kellemetlen. Ebben semmi relatív nincs, ez a hatvanas években is erőszaknak számított törvény szerint, most is az. Ha másért nem (de sok másért is), hát pl. azért mert nem egyezett bele (felnőtt nőnek sem nyúlsz a bugyijába, az is erőszak lenne, még ha a csiklója érzékeny is, csak plusz ő még pofán is vág, amit egy kisgyerek nem tud).
A gyerekkori erőszak pont attól lesz egész életre tartó trauma, hogy keveredik benne a jóérzés, a kellemetlenség, és az emiatti szégyen, bűntudat, és nincs kivel megbeszélni. Hosszú évekre tönkretehet egy embert.
Ez a hozzáállás, hogy "ha élvezte, akkor nem erőszak", meg hogy "nemet mondott, de láttam, hogy ő is akarta", meg "minek ment oda, miért öltözött úgy" az a hozzáállás, amit szerencsére már egyre kevesebben fogadnak el. Szép lassan olyan szalonképtelen lesz, mint a zsidózás meg a cigányozás, meg a bxzizás. Sajnos csak szép lassan.
(F vagyok amúgy)
2:
De ha megnezed, Wahorn nem tett mást, mint a Csákányi sztoriját önkényesen átértelmező Mérő Verának a saját szavaival megismételte Csákányi szavait.
Mi is a Wahorn bűne ebben?
4-5-6:
Gyerekek, engem nem erdekel Wahorn politikai hovatartozása (azt se tudom mi az). Csak azért említettem a fideszes médiacsicskákat, mert nagyon látványos volt ahogy egyszerre rárepültek az ügyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!