Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki milyen munkát végez ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen munkát végez ami után annyira elfogy az energiája, hogy este még maszturbálna egyet de már arra sincs ereje?

Figyelt kérdés

Én hosszú órákon át futárkodom.

3 napja nem nyúltam magamhoz pedig napi egyszer kívánom, de ki vagyok merülve.

Ti mit csináltok, ami után nektek sincs rá erőtök, vagy kieröltetitek magatokból?

2021. nov. 8. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
12 órás folyamatos műszakban dolgozom, ez után már hiába eröltetem, nem sikerül eljutni a csúcsra, így inkább alszom.
2021. nov. 8. 09:44
 2/6 Mathus ***** válasza:
100%

a kérdésre: egy oldallal arrébb meg azt irogatják a tardok, hogy naponta 10x MINIMUM. :))

most melyiknek higgyek?

2021. nov. 8. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizikailag vagyok lemerülve, én azért ki tudok préselni magamból egy menetet (persze kevésbé kívánom), inkább a lelki kimerülés az, ami miatt nem kívánom (stressz, sok teendő, pörgés megállás nélkül, a sok felelősség)
2021. nov. 8. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Én olyat szexelek a párommal, hogy se igényem, se erőm utána még ilyesmihez. 💁🏻‍♀️
2021. nov. 8. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is futarkodom most és nekem sincs már erőm estére hozzá. Mondjuk előtte sem igazán csináltam este. Reggel bepotolom.
2021. nov. 9. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor verd ki reggel, amikor még nem vagy fáradt. Vagy leszophatlak, és bele élvezhetsz a számba.
2021. nov. 13. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!