Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A hálószobában várod a Párod , mert ő a nappaloban PS en játszik a haverokkal, de bealszol mire végez. (De napközben szó volt közöttetek arról, hogy este lesz egy kis szex) Mi a jó megoldás szerintetek?
A pasi hagyja aludnom tovább a csaját, és masztizzon egy jót a zuhany alatt, de reggel punci nyalással keltse a párját?!
Vagy még este keltse fel, és egy punci nyalással utaljon arra, hogy hahó, itt vagyok baby!?
Köszönöm, aki értelmes választ ír!
Sajnos nálunk a következő a helyzet:
a férjem videókat néz, plusz egy óráig wc-zik, zuhanyozik. Én meg akkora elalszom. Felébreszt de én már nem tudok úgy nekikezdeni, mikor már aludtam egyet. Nehéz ügy.
Alapvetően nem rajong egyikünk se a késő esti szexért, mert az nagy eséllyel bealvós lesz.
Szexelni sokkal jobb délután, reggel, esetleg kora este.
Nálunk ez nem így lenne, mi együtt játszanánk, aztán egy jó szex és alvás.
20/L
Valamivel biztos ki kéne engesztelni, de nem azzal, hogy felkelted (különben ez úgy is tűnhet, mintha a játék és a farkad fontosabb lenne, mint a csaj)
Szóval én a helyedben megpróbálnék aludni, majd reggel "meglepném" 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!