Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még soha nem voltam olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még soha nem voltam olyan férfival akivel lett volna előjáték. Férfiak leírnátok ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Mindegyik partnerem vagy egyből berakta vagy esetleg ujjazott kicsit és ennyi.

Nem sok partnerem volt talán 6 vagy 7 férfi. Ebből ez egyik a volt férjem volt. Mindíg mondtam neki is mire vágyom de nem tudta megadni sajnos. Nagyon nem ért a nőkhöz.

Kíváncsi lennék rá hogy ti férfiak mit adtok a nőnek előjátékkor? Nem vagyok prűd sem frigid. Élvezem a szexet és partner vagyok mindenben de nem volt még orgazmusom férfival. Talán azért mert nem izgattak fel eléggé?

Ha nyalnak nem élvezem. Bár eddig vagy nem nyalt a másik fél vagy nem jól csinálta és ezért nem élvezem már.

35N

2021. nov. 8. 07:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan szomorú... Én a jelenlegi, harmadik partneremig voltam így, de már borzasztóan zavart. Nem szabad megalkudni! Sok férfit nem érdekel a párja élvezete, mert úgyis mellette marad a nő, ahogy te is tetted. Egyszerűen lusták felfedezni, kényeztetni. Tudni kell választani, és ha nem jó, tovább állni. Persze, a kommunikáció fontos, de szerintem sok dolog van, ami alap kéne, hogy legyen.
2021. nov. 8. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Már aznap a nézésemmel is utalok rá, hogy lesz valami. Kedves szavak, simogatás, olelkezes először ruhában, majd ruha alá bújok pl. pulcsi alá kezeimmel, fejemmel. Cicik nyalogatása, szopogatása, szívogatása, játszok a bimbók körül ujjbeggyel. Gyurmázom őket, nyalom-falom. Nyakát csókolom, fülei tövét, állát bekapom, szopkodom. Ajkaival csókolózunk. Füleit gyengéden zsurmolom, harapdálom a cimpákat, ugyanígy ajkait is. Kulcscsont csókok, vállak, karok. Cicik köze. Pocak, köldök körül nyalogatom. Hasra fektetem, gerincét végigcsókolom, nyelvem hegyével végighúzom, majd egy ujjal is. Popsi csókok, pofozás, gyurmázás. Farpofákat széthúzva belenyalok a puniba, popsilyukba. Visszafordítom, majd szeméremdomb puszik, csókok, punci körül, puncit még nem. Combbelsőre csókok, simi. Végig az egész lábát, vádlit is, lábfejek. Ott különösen, talp csók, lábujj szopogatás, simi, nyalogatás, arcba temetés, szagolni. Vissza punci, ekkor már megnyalom a csiklót, játszom rajta, nyelvemmel. Szívogatom, szopogatom, fejemmel nemleges válaszokat formálva oldal irányban is nyalom, meg körkörösen. Ujjazom is közben. Puncit, popsit is. Először finoman, aztán paskolgatva a puncijat a tenyeremmel, miközben két lyukon csinálom. Kb ezeket varialom. F
2021. nov. 8. 16:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Kedves kérdező nő!

Igen nagyon furcsa!

Ezt nem hiszem el!

Ezt nem tudom és nem tudhatom, hogy miért is ilyen jellegű a barátod!

Csókolni, simogatni, nyalni és ujjazni azután pedig a szeretkezés!

Én mondom, hogy legalább fél órát!

Remélem segítettem?

2021. nov. 22. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Jómódú diplomás sportos férfi vagyok.

Természetesen egyedülálló / szingli.

Ez kimaradt a válaszomból.

Bocsánat és Sajnálom.

2021. nov. 22. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!