Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában egyre gyakrabban fantáziálok a barátnőm anyjáról,aki egy nagyon csinos,dekoratïv 40-es hölgy.Sőt még egyszer ki is vertem a fotójára.Ez idővel elmúlik majd, vagy még jobban kïvánni fogom majd ?
Figyelt kérdés
#Titkosvágy
2021. nov. 7. 23:49
31/53 anonim válasza:
Szoktad nézni a testrészeit úgy, hogy észrevegye? Ha nem akkor nemhiszem, hogy sejtené.
32/53 A kérdező kommentje:
#31 Szoktam.Főleg amikor
mélydekoltázsú blúz van rajta,de arra ügyfelek hogy ne lássa hogy áll a farkam rá
2021. nov. 8. 00:49
33/53 A kérdező kommentje:
Meg a seggêt
2021. nov. 8. 00:52
34/53 anonim válasza:
Ebben az esetben lehet, hogy sejti.
35/53 A kérdező kommentje:
#34 Az gáz akkor
2021. nov. 8. 00:54
36/53 A kérdező kommentje:
Majd ha legközelebb nálunk lesz,akkor nem nézem
2021. nov. 8. 00:55
37/53 A kérdező kommentje:
Csak olyan formás popsik a van a szűk farmerjában
2021. nov. 8. 00:58
38/53 anonim válasza:
Hogy gáz-e, az attól függ, hogy ez tetszik-e az anyósnak vagy sem. De nem tartanám jó ötletnek megkérdezni tőle.
39/53 A kérdező kommentje:
#38 Nem tudom hogy tetszik e neki.Nem kérdezem meg semmiképpen sem
2021. nov. 8. 01:01
40/53 anonim válasza:
Nézd úgy, hogy ne vegye észre. Hátulról nincs szeme a seggét azt nézheted nyugodtan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!