Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátomnak nem marad kemény, miközben szájjal kényeztetem?

Figyelt kérdés
Eddig minden pasim nagyon élvezte, ha szájjal csináltam neki és én is szeretem csinálni. Szerettem volna a jelenlegi páromat is kényeztetni. Az előjáték során felizgul, de amikor elkezdem szájjal csinálni neki, akkor lelankad. Pedig sima szexnél nincs semmi gond. Azt mondta, hogy még senki nem csinálta neki szájjal (28 éves), szóval neki ez újdonság. Lehet ez a baj, hogy zavarban van? Nyugtatgattam, hogy nincs semmi baj, itt vagyok vele, úgy csináljuk ahogyan jól esik neki, ne aggódjon. Kicsit szégyenlős. Mit tudnék tenni, hogy ne idegeskedjen és tudja élvezni az oralt?
2021. nov. 7. 22:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Talán akkor ne orálozz neki.

Mi értelme csinálni, ha éppen ellenkező hatást érsz el? Pitsának erőlteted?

Ne nyugtatgasd, nem síró csecsemő. Csinálj neki olyat, amit élvez.

2021. nov. 7. 22:09
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Vagy nem mondja meg hogy rosszul csinálod… vagy nem izgatod :/
2021. nov. 7. 22:10
 3/15 anonim ***** válasza:
34%

Szopjad, közben a popsiját kezdd el finoman újjazni.

24N

2021. nov. 7. 22:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem élvezi, nem kell erőltetni!

Szerencsére engem sem tudtak soha rávenni semmiféle orális szexre. Semmi sem lehet kényszer, ami kölcsönös örömszerzésen alapul.

2021. nov. 7. 22:12
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

Nem lehet hogy sokat veri? Így a szád kevesebb inger mert ő erősebben fogja. Mond neki hogy mutassa meg hogy csinálja, egyből látni fogod.

N

2021. nov. 7. 22:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány pasinak csináltad eddig!?
2021. nov. 7. 22:15
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem erőltetem, csak szeretném “megmutatni” neki, hogy ilyen is van :)

Már bocsi, nem izéből, de kizárt, hogy rosszul csinálnám, mert eddig mindenki nagyon élvezte. Ha meg nem izgatnám, eleve fel se állna neki, nem? Nem szokott sűrűn masztizni. Utána simán szexeltünk, na akkor meg 10 másodperc alatt el is ment.

2021. nov. 7. 22:16
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Az megvan hogy minden pasi másképp szereti?

10 másodperc, az igen :D ügyes.

2021. nov. 7. 22:17
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
10mp? Az gáz…pont hogy veri akkor magának nagyon naív vagy még Bocsi.
 10/15 anonim ***** válasza:
Lehet ennek pár oka, nem tippelgetnénk. A lényeg amit fent írtak: akkor rövid orál amíg "hozzászokik" és térjetek át előjáték után a dugásra. A szex nem arról szól hogy erőltessünk dolgokat, hanem arról hogy élvezzük és csináljuk azt ami mindkét félnek jó.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!