Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miután jól megdugták a puncitok mennyi ideig szokott utána lüktetni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 21:39
11/20 anonim válasza:
Elélvezés után lüktet, ha masztizok akkor is szokott. Nem csak dugás után...
12/20 anonim válasza:
Én is szoktam érezni pár percig, hogy lüktet, nagyon állati orgazmus után. De én mondjuk nem ezért fekszek utána, hanem mert a lábaim is remegnek.
14/20 anonim válasza:
Nekem a talpam szokott lüktetni pár percig, nem a puncim ..
15/20 anonim válasza:
Elélvezés után 2-3 percig, de csak ha sikerül.
16/20 anonim válasza:
Mennyi kam:D
Csak kozvetlen orgazmus utan/alatt lüktet mint amikor a pasiknal is amikor elmennek es spriccelnek.
17/20 anonim válasza:
Durva, hogy ezt sokan sose élték át... Ha konkrétan az orgazmusra gondolsz, akkor ritmusosan össze húzódik a hüvelyem, akkor az kb fél-1 perc max. De ha arra gondolsz, amikor úgy rendesen megdug a párom, és szex után csak fekszem és remegek, akkor utána még pár percig bőven érzem utána a nyomát.
18/20 anonim válasza:
Eléggé helytelen nyelvtani kifejezést használsz kérdező erre a biológiai/élettani jelenségre. PULZÁL A VÉRKERINGÉS - és nem lüktet.
Ha már lüktet valamelyik testrésze az ember lányának vagy fiának, az messze nem kellemes, hanem nagyon is durva fájdalom.
Méghozzá az összegyűlt gennyes váladék szokott lüktetni (akár kézfejen, akár lábon valahol.) Vagy pl. a fogazatunkban.
19/20 anonim válasza:
Húha, jól le lettem pontozva. Elég flusztrált, kielégítetlen emberekkel van tele ez az oldal. Férfiakkal, akik alatt sose élvezett nő, és nőkkel, akiket nem tud kielégíteni a párjuk. Na nem baj, nekem ettől ugyan olyan jó a szex (17es választ írtam).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!