Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szerettek szopni?
"Ha meg új palid lesz, neki biztos zsebkendővel fogod meg"
A kijelentés akkor is igaz lesz, csak másik pasira vonatkozik a címke. Gyanítom, azt akarják mondani, hogy úgy általában szopni nem annyira szeretnek, de szerelemből/szeretetből szívesen leszopják a(z éppen aktuális) párjukat. Nem atomfizika, ha kicsit mögégondolsz.
Az ilyen kérdéseknél kíváncsi vagyok, mennyi privátot kapnak a hozzászóló csajok... :/
"Ez jó mércéje a férfiak hozzá állásának."
Nem pontoztalak le, de szerintem ez mem a férfiak hozzáállását tükrözi, hanem az online kommunikáció csapdáit. Nem azt írtad, hogy akkor szeretsz szopni, ha viszonzást is kapsz, hanem, hogy ha JÓL nyal pasi. Kicsit úgy hangzott, hogy neked vannak bizonyos elvárásaid, és ha a pasi megugorja a szintet, akkor jutifalatként hajlandó vagy leszopni.
Mármint ne érts félre, én értettem, mit mondasz, és egyet is értek vele, de az emberek tele vannak sztereotípiákkal, a megfogalmazás miatt pedig elég könnyű lehetett téged berakni az "arrogáns harcipunci" skatulyába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!