Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szerettek szopni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 14:49
2/18 anonim válasza:
Igen, de csak a partnerem. Nagyon felizgat ☺️
4/18 anonim válasza:
Csinálni szeretem és élvezem az utolsó előtti pillanatig, utána zsepiben zárul a történet. Nem szeretném, ha rám élvezne. A számba élvezést sajnos nem bírom elviselni, mert felfordul tőle a gyomrom és órákig rosszul vagyok utána. Többször próbáltam, 3 különböző fiúval is, mindegyik így zárult.
Cserébe nagyon odaadó vagyok, amíg csinálom...
9/18 anonim válasza:
Igen, úgy kezdem az együttlétet.
10/18 anonim válasza:
Imádom amikor valaki odaírja ilyenkor, hogy "csak a párom".Ha meg új palid lesz, neki biztos zsebkendővel fogod meg 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!