Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szemében ciki az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szemében ciki az ha egy fiú nem jár társaságba, szórakozni és csendes típus?

Figyelt kérdés
Ha külsőre tetszik akkor összejönnél vele?
2021. nov. 6. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet erre az egy dologra leszűkíteni, sokmindentől függ.
2021. nov. 6. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok és a párom is. Introvertált vagy. Ennyi. Persze, hogy össze. Nem minden lány szereti a harsány, nagyszájú palikat. 28/N
2021. nov. 6. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
13%
Így van ahogy az első mondja, nem mindegy mennyi pénze van.
2021. nov. 6. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Elég sok mindentől függ. Türelem, megértés, együttérzés. Voltam kapcsolatba egy tipikus társasági lánnyal, jó is lett volna a dolog, de kibukott az otthonülős antiszociális személyiségem. Ő úgye szöges ellentétem volt ebben.

Nem sokáig húztuk, ha valamelyikünkbe is lett volna némi intelligencia, megértés, józan ész (bennem kevesebb volt) akkor lehetett volna egy kiegyensúlyozott kapcsolat.

Ugye a kompromisszum, az arany középút megtalálása, szellemileg, lelkileg, pszichikailag erősnek és tapasztaltnak kell lenni.

2021. nov. 6. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján azt nem tudom megmondani, hogy összejönnék-e vele, mert ahhoz rengeteg más dolognak is passzolnia kell. Viszont azt el tudom mondani, hogy nem kizáró ok, ha ilyen típus, amit a kérdésben írtál. Ezzel nincs semmi gondom. Azért legyen 1-2 barátja legalább, de nem kell hogy bulizni járkon meg 20 fős baráti társasága legyen meg pofázzon állandóan, ő legyen a középpontban.
2021. nov. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!