Önbizalom hiány? Vagy szimplán ilyen természetű? Hogyan lehetne társaságba vonni?
Ismerek egy fiút, aki 17 éves.
Öt testvére van, biztosan jó gyerekkora (volt), és a szüleik jól nevelik a gyerekeiket, szeretik őket.
Ezzel nincs is semmi baj, de ez a fiú nagyon nehezen nyílik meg az emberek felé, csendes, szinte sosem szólal meg, ha vmi közös program van, vonakodik attól, hogy ő is menjen, meg ilyenek.
Nagyon komoly és intelligens fiú, (és szép arca van, szóval a lányoknak biztosan tetszik ;) ) csak hát féltem, mi van, ha kiközösítettnek érzi magát(pedig ez nem így van!), ezért még jobban magába gubózik? A családjuk nekünk ilyen családi ismerősök, nagyon szeretem őket.
Az lenne a pontos kérdésem, Hogy hogyan lehetne "belezökkenteni" a többiek közé? Nagyon jó közösségben van, mindenki jófej. Kb. hetente egyszer találkozom vele.
Kezdjük ott hogy ki vagy te neki?
És miért nem azt írod hogy bejön neked?
2: Nem tudom...
3: Mi van? Heh... Nem vagyok senki neki. Ha bármelyik testvére lenne ilyen, őérte is aggódnék.
4: Hát, pont ezért dilemmázok én is. Vajon az segítene neki, ha beszélgetnének vele, vagy ha békén hagynák?
5: Miért gondolod, hogy olyat akarok neki, ami nem biztos hogy jó neki?
Akadj le róla, hasonló voltam, egy ilyen kis Karen rám állt volna, tuti ideges lettem volna...
17 éves, 1 év és felnőtt, nem a te dolgod.
"Miért gondolod, hogy olyat akarok neki, ami nem biztos hogy jó neki?"
Mert a magadfajtában semmi empátia nem szokott lenni, mindenkire azt akarja erőltetni, ami szerinte jó.
Miért gondolod, hogy nincs benne empátia?
Empátia tesztem eredménye magasabb a normálnál.
7-es, Igazad van, inkább hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!