Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Önbizalom hiány? Vagy szimplán...

Önbizalom hiány? Vagy szimplán ilyen természetű? Hogyan lehetne társaságba vonni?

Figyelt kérdés

Ismerek egy fiút, aki 17 éves.

Öt testvére van, biztosan jó gyerekkora (volt), és a szüleik jól nevelik a gyerekeiket, szeretik őket.

Ezzel nincs is semmi baj, de ez a fiú nagyon nehezen nyílik meg az emberek felé, csendes, szinte sosem szólal meg, ha vmi közös program van, vonakodik attól, hogy ő is menjen, meg ilyenek.

Nagyon komoly és intelligens fiú, (és szép arca van, szóval a lányoknak biztosan tetszik ;) ) csak hát féltem, mi van, ha kiközösítettnek érzi magát(pedig ez nem így van!), ezért még jobban magába gubózik? A családjuk nekünk ilyen családi ismerősök, nagyon szeretem őket.

Az lenne a pontos kérdésem, Hogy hogyan lehetne "belezökkenteni" a többiek közé? Nagyon jó közösségben van, mindenki jófej. Kb. hetente egyszer találkozom vele.

2021. szept. 19. 16:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szívesen. Amúgy rájöttem hogy valójában nem is kell kívülről "segíteni" neki, mert egyrészt ő ilyen, csendes, nyugodt, és akkor szólal meg, amikor kell.

Másrészt az ember ugye folyamatosan fejlődik lelkileg, és hát ha így van, akkor magától is rendben lesz. Nagyon kedves, békés ember, úgyhogy biztos, hogy fog találni magának feleséget és minden rendben lesz az életében.

2021. okt. 3. 16:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Osztálytársad?
2021. okt. 3. 18:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem.
2021. okt. 3. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!