Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a kis farok gáz, a kis mell viszont aranyos/szexi?

Figyelt kérdés

2021. nov. 6. 17:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

Nem mindenki szerint aranyos. Mi is megkapjuk azért, hogy lapos, deszka, kisfiú.

A kettesnek van igaza amúgy.

2021. nov. 6. 17:48
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

Mert a farok kitölti a lány lyukát igy tudunk vele a lánynak orgazmust csinálni.

A mell semmilyen modon nem tud orgazmust csinálni a férfinek.

Abböl adödik hogy a mérete mellékes.

Azért aranyos mert a kis állatok is aranyosak.

2021. nov. 6. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A mell egy ízlés kérdése dolog. Kinek a kicsi tetszik, kinek a nagy, ez esztétikai kérdés. Viszont a pénisznek lényeges szerepe van a szexben, az orgazmusban stb. Illetve nekem nincsenek túl nagy melleim (75B) de nem csinálok belőle ügyet, ha valakinek ez kevés, vagy nagyobb kell, más az ízlése. Teszem hozzá, ilyennel még nem találkoztam, mert amúgy szépek, és a méretet már ruhán keresztül lehet látni, tehát akinek mindenképp nagyobb kell, az nem velem ismerkedik. Én elégedett vagyok vele, és nem zavar, ha másnak más kell, ez teljesen rendben van, sok férfinak meg az enyém tetszik. A pénisz viszont zsákba macska, és a férfiak valahogy képtelenek feldolgozni, ha az adott méretet valaki kicsinek mondja. Na vajon miért...
2021. nov. 6. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem a méret a lenyeg, hanem hogy tudja hasznalni..

Volt nagy farkú baratom, de egyenlo volt a nullaval, nekem nagyon fajt o meg 2perc alatt elment..

2021. nov. 6. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Aranyosnak nem nevezném, szerintem aranyos egy cica, vagy kutya, vagy egy kisgyerek. Szexi az lehet, ha jó a formája, és szépek a bimbók. Tegyük fel, hogy két nő közül kellene választanom, akiket egyformán vonzónak találok, csak a mellméretük különböző, én mindig a nagyobb mellűt választanám.
2021. nov. 6. 19:39
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

A kis mell és a kis farok is gáz, de nem tehet róla senki, ezért csesztetni is felesleges.

A nőket jobban izgalomba hoz egy nagy farkú hapsi, akinek már fürdőgatyán keresztül is dudorodik a csomag, mint egy nudlipöcsű.

A férfiakat pedig jobban izgalomba hoz egy nagymellű bombanő, mint egy deszka. Instagramon is ezt mutatja a statisztika, a nagymellű csajokat 20x annyian követik, lájkolják, mint a kismellű társaikat, még akkor is, ha arcra szépek. Ez van.

2021. nov. 7. 14:59
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

A pici mell, az tulajdonképpen nem is mell, "csak" cici.

Ez nagyon izgató tud lenni, sok férfi bolondul ezért.

Iszonyatosan megtudnak keményedni a bimbók, ha megfelelően vannak izgatva.

Az aránytalanul nagy mell, viszont csak limbálódzik jobbra balra, olyan mint egy vizzel megtöltött Coton gumi.

2021. nov. 7. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!