Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kis farok gáz, a kis mell viszont aranyos/szexi?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 17:13
1/17 anonim válasza:
Szerintem a kis farok is aranyos/szexi :)
2/17 anonim válasza:
A farok kell a szexhez, a mell nem. Bumm, rejtély megoldva.
4/17 anonim válasza:
Ugyanaz mint a nőknél a leszbiseg. Hogy az szexi, meg izgató.
Férfiaknál meg egbekiallto bűn, a b$iság, mágjára vele.
5/17 anonim válasza:
Mert, ha kicsi a farkad lehet sok lány elküld, míg egy kis mellű nő, akárhány partnert találhat magának. De mind csak elmélet, a gyakorlat eltérhet, de nem sok lesz a differencia.
6/17 anonim válasza:
Bolond ez a világ, azért.. Én a 18-körüli hosszúsággal sajnos jártam úgy hogy búcsút mondtam a partneremnek mert sehogy sem tudtuk úgy összehozni hogy ne fájjon neki én meg élvezzem, szerintem ha azt veszem hogy nem jött össze van olyan rossz mint egy kis farok.
7/17 anonim válasza:
2# -nél a pont. Megoldotta a rejtélyt. Ennyire egyszerű a válasz. 28/N
8/17 anonim válasza:
Egy biztos.
Ha egy csajnak bejön a kis farok... és az se baj, hogy dagadt vagyok, akkor írjon
9/17 anonim válasza:
Hiába pontoznak le akiknek nem tetszik, egy nemi szervet nem lehet összehasonlítani egy másodlagos nemi jelleggel.
Ha azt kérdezte volna a kérdező, hogy a pici farok miért gáz, a nagyon tág hüvely miért szexi, akkor lehetne vitatkozni hogy akkor most miért van megítélve máshogy stb. De a mellet nem lehet összehasonlítani a pöcsöddel. Pont.
10/17 anonim válasza:
Mert a nők ízlése teljesen egyforma, míg a férfiaké különböző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!