Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemistaként lefeküdtem egy idősebb konyhásnénivel.Mennyire elítélendő egy ilyen dolog,ha kiderülne pl ismerőseim között?
Menzán mindig kedveskedett, megkérdeztem a nevét, néha néha én is mondtam neki pár kedves szót.
Aztán a hónapok alatt egyre többet dumálgattunk,kihívott cigizni.
Nemrég volt a névnapja vittem neki egy apró ajándékot.Nagyon jól esett neki, mondta hogy már több éve elvált, magányos.megkérdezte hogy meló után elmennék-e vele sétálni.
Nos a sétából több lett.Igazából kicsit tartottam az egésztől, mert olyan ducis kinézetre, meg jóval idősebb 55 fölött van.de kedves volt és jól elbeszélgettünk.
Randi közben a combomhoz ért, és észrevette hogy megmozdult a farmerom.Mosolygott egyet.
Sajnos az első alkalom az izgalomtól pár percesre sikerült, mikor levetkőzött az izgalom és a látvány hatására alig bírtam.
Utána még volt az már jobban ment.
Most gondolhatja azt hogy egy fiatal fiú vagyok, és mégse bírom úgy a szexet?
Kicsit az első nekem is égő volt, de azt mondta semmi baj,előfordul az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!