Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyetemistaként lefeküdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemistaként lefeküdtem egy idősebb konyhásnénivel.Mennyire elítélendő egy ilyen dolog,ha kiderülne pl ismerőseim között?

Figyelt kérdés

Menzán mindig kedveskedett, megkérdeztem a nevét, néha néha én is mondtam neki pár kedves szót.

Aztán a hónapok alatt egyre többet dumálgattunk,kihívott cigizni.

Nemrég volt a névnapja vittem neki egy apró ajándékot.Nagyon jól esett neki, mondta hogy már több éve elvált, magányos.megkérdezte hogy meló után elmennék-e vele sétálni.

Nos a sétából több lett.Igazából kicsit tartottam az egésztől, mert olyan ducis kinézetre, meg jóval idősebb 55 fölött van.de kedves volt és jól elbeszélgettünk.

Randi közben a combomhoz ért, és észrevette hogy megmozdult a farmerom.Mosolygott egyet.

Sajnos az első alkalom az izgalomtól pár percesre sikerült, mikor levetkőzött az izgalom és a látvány hatására alig bírtam.

Utána még volt az már jobban ment.

Most gondolhatja azt hogy egy fiatal fiú vagyok, és mégse bírom úgy a szexet?

Kicsit az első nekem is égő volt, de azt mondta semmi baj,előfordul az ilyen.

2021. nov. 6. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
napi szextörténet
2021. nov. 6. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha kitaláció akkor fantáziátlan, ha igaz akkor meg ha jól esett senkinek semmi köze hozzá. Nem irigykedek viszont ne gondold, én 42 vagyok, szóval akkor majd én intézem helyetted az egyetemista lányokat!
2021. nov. 6. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ügyes voltál, ezentúl biztos kapsz majd a tejbegrízből repetát.
2021. nov. 7. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!