Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van akit izgat az, ha nála pár évvel idősebb pasival kavarhat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 00:03
1/14 anonim válasza:
Hát volt már rá példa pár évvel ezelőtt, nem volt rossz:)
3/14 anonim válasza:
Igen. De lehet jó pár évvel idősebb is:D
4/14 anonim válasza:
31/F hali :D
tudom bunkó volt :D hali :D ;) :D
5/14 anonim válasza:
Igen, de nem amiatt, hogy idősebb, hanem mert olyan vonzó férfi.
6/14 anonim válasza:
Nem a korán múlik, de a legidősebb pasi akivel kavartam 22-vel volt több mint én. :)
7/14 anonim válasza:
Mindnen férfi idősebb volt nálam, akivel kavartam/együtt voltam, úgy 5-10 évvel.
8/14 anonim válasza:
Engem is szeretnek a fiatal lányok
9/14 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok...
45f.
10/14 anonim válasza:
Engem érdekelne a 61 (14 évvel idősebb) éves férfi ismerősöm, de a szavaiban eléggé elzárkózik Tőlem. Nagyon vonzóan néz ki még mindig. A hangja is roppant kellemes, "fülbemászó".
Mivel nem kölcsönös a dolog, marad a hivatali kapcsolat. De elég sokszor félreérti a kedvességemet/udvariasságomat és akkor hisztizni kezd (ne közeledjek hozzá, stb.) Mikor csak azért dicsérem meg, mert 1. így illik 2. próbálok jó kapcsolatot kiépíteni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!