Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kozmetikus egy szépségszalon van,de mellette itthon másodállásban camozik a barátnöjèvel.Nem leszbik vagy biszexek csak imitálják, amivel elèg jól keresnek.Amikor mondom neki,hogy ne csinálja,akkor azt mondja tartsál el.Mit csináljak?
Ha nem tartod el, akkor sok közöd nincs úgymond mivel keresi a pénzét.
Vagy belenyugszol, vagy elhagyod.
Azért történt ez veled, mert nem tudsz kiállni magadért. Papucs vagy.
Hogy példával mutassak, ha nekem a barátnőm:
a, Azt mondja, hogy tartsam el, akkor távozhat az életemből, én nem vagyok senki csicskája. Az eltartás akkor és csakis akkor jöhet szóba, ha terhes lett és a baba miatt ideiglenesen munkaképtelenné vált.
b, Ha annyira életképtelen, hogy nem tud egy tisztességes munkahelyet se összehozni, akkor méginkább mehet a búsba, de velem ne legyen - ettől a ponttól már csak egy hajszál választja el, hogy regisztráljon a rosszlányokra és ott is folytassa az ipart.
c, És harmadik, de nekem ez lenne a legbosszantóbb pont az összes közül: más lánnyal kényeztetik egymást azért, hogy más emberek százai, ha nem ezrei verjék a pucér testükre a f@szukat. De nem te. Tehát nem miattad történik mindez. Csakis és kizárólag magáért és te mindig is egy nem is tudom hanyadlagos dolog leszel az életében.
Ha te ezekből a pontokból nem tudod kiszűrni a hibát, akkor ritka nagy cuck vagy. De akkor meg is érdemled a sorsod és nincs értelme itt rinyálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!