Azt az eredményt kapod a szépségszalonban, amit szerettél volna?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 16:41
1/5 anonim válasza:
Nem éppen... mert elmondtam, hogy melyik insta modellre akarok hasonlítani számos alkalommal. És állandóan csalódnom kell, mikor kijövök. :-D De a pénzt meg van pofájuk elkérni :-D
2/5 anonim válasza:
Általában 50/50.
A hajamat borbélynál vágatom, mert rövid és ők csinálnak szebb fade-et.
Általában elégedett vagyok vele, de női fodrászhoz többet nem megyek, mert általában nagyon Karen én korántsem vagány amit vágnak.
A körmösömet 5 év után találtam meg, előtte rendszeresen voltak problémák.
A lakkban maradt egy "nyers" buborék ami pár nap múlva kifakadt, sose vágták le a bőrt, nem is mindig töltötte fel, és 2 hét után mehettem újra.
Most ahova járok, ott jobb a higénia, picit drágább, tovább is tart amíg kész, de szebb, és 3-4 hétig szép.
A gyantázást meguntam, szóval most vagyok a lézeres eltávolítás 3. alkalma után, és jónak tűnik.
Arcbőrömmel nincs baj, azt otthon megoldom.
3/5 anonim válasza:
Igen, a kopaszra borotvált fejet szerencsére nem szokták elrontani nekem.
4/5 anonim válasza:
Kopaszt is meg lehet vágni csúnyán ám 🙃
5/5 anonim válasza:
Utolsó: ez így igaz, de eddig szerencsére nem futottam bele ilyenbe 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!