Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szerettek a férfiakban?
Mi az, ami miatt vonzónak találjátok?
Mivel tud levenni titeket alábatokról?
Korotokat is írjátok pls, köszi!
Szeretem a divatos hajat, a kisebb szakállat, az izmosabb testet, viszont szeretem az idősebb férfiakat, úgyhogy bejön az olyan test is ami nem izmos. Legyen jól öltözött, legyen jó illatú parfümje.
Legyen vagány, menő, aki a szemedbe mondja mit szeretne tőled. Legyen az ágyban durva, használja a testem.
Jah és az sem baj, ha vastag a pénztárcája. 😇
L/27
3-mas ezt nekem írtad? 🙂
2-es voltam.
Nem tudom, mindegyikben mást.
Nekem a legfontosabb, hogy értse a humoromat és ő is az enyémet. Tudjunk megbeszélni mindent. Szerintem mindenkinek van 1 embertípus akihez közel tud kerülni. Nekem fontos, hogy az én általam preferált típusból kerüljön ki a férfi.
Életem nagyon szerelme külsején pedig a feszes kis kerek seggét, nagy barna szemeit, a göndör sötét haját és az orrát szerettem. Az orrát nem tudom miért, olyan kis cuki volt. :D egyenes és hegyes volt. Meg a füle is hegyes volt mimt egy manónak. Szerettem rágni szex közben:D
Régi szép idők.
Tudod azt az izét... szalhogy... aaaa.. lelküket.
Really, a haját? Akkor találnék szerelmet egy fodrászüzlet padlóján is.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!