Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ilyenkor mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ilyenkor mire célozgathat? 24L

Figyelt kérdés

Egy férfi akivel flörtölgetek, meg párszor taliztam vele mostanában mindig mondja h a haverjainak is biztos bejönnék, és h így-úgy szétszednének stb.. Viszont látom rajta h bejövök neki.

Annyit hozzáteszek h a pasi elég nagyszájú, voltunk már olyan helyzetben h simán szexelhettünk volna, de vmiért ő nem akart, pedig láttam rajta h nagyon kellek neki.

Ezt a viselkedést mire véljem? Ti mikor szoktatok így viselkedni?

2021. nov. 5. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tuti valamit sumakol.

Van valakije vagy szuz esetleg mikorpocs:)

2021. nov. 6. 13:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Lehet nem tett neki jót mikor mutattam egy home videót ahogy még annó egy másik pasi dugott engem?! mert csak nézte.

És tényleg mindig a haverjai farkát mondta h nekik 20-23 cm, volt h küldött is róluk képet. ő azt mondta h az övé 20 cm de én mondtam h jobban örülnék neki ha kisebb lenne mert elég szűk vagyok.

2021. nov. 6. 15:30
 13/17 anonim ***** válasza:

#12: Sírok. Micsoda farok paktum van itt. Ezek az alapján kerestek barátokat, hogy mekkora a pöcsük? Csak mert kizártnak tartom azt, hogy véletlenül épp mindnek gigafarka van. Ez kb lehetetlen. Szóval nem tudom te ennyire naiv vagy-e hogy elhitted vagy az egész kérdésed kamu vagy mi ez itt most...

N

2021. nov. 6. 16:28
 14/17 Noren1989 ***** válasza:
Troll lesz ez, ilyen nő ninx
2021. nov. 6. 17:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem kamu, és nem is vagyok troll. Ebből mi olyan hihetetlen? Csak azt mondom amit a pasi mondott. Nem érdekel sem a haverjai mérete sem az övé,csak az h ezeket miért mondja mindig.
2021. nov. 6. 21:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Arra tippelek hogy kicsi a farka, szégyelli, emiatt hárít és ettől viselkedik így.
2021. nov. 7. 07:47
 17/17 A kérdező kommentje:

Lehet benne valami igen, de beszéltünk már erről úgy álltalánoságban, és mondtam h nem minden a nagy méret ha nem tudja használni, és nekem jobban bejön ha átlagos méret van. A 20 cm már nekem sok lenne...

Ennyire nem ért el a tudatáig?

2021. nov. 7. 09:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!