Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmentenél egy 35 éves embert az örök szüzességtől?
Tessék, hölgyeim, lehet károgni, hogy "male privilege". A szavazás szerint a nők 12%-a fogadna el egy 35 évesen is szűz pasast, míg a férfiak 66%-a...
Ugyanaz a helyzet, mint mikor a nők kijelentik, hogy nekik 180cm-től magasabb pasas kell, de hisztiznek, ha egy pasas azt meri mondani, hogy túlsúlyos nőven nem járna...
11
Mert a férfiaknak mindegy, hogy sajnálatból vagy érzelemből szexelnek. A nőknek sokkal kevésbé.
Többen leírták, hogy ha párkapcsolatig eljut a dolog akkor semmi gond a szűztelenítéssel. A kérdés azon van tehát, hogy összejönnek-e, nem azon, hogy szűz-e.
#13: "Mert a férfiaknak mindegy, hogy sajnálatból vagy érzelemből szexelnek."
Benne van a kérdésben, hogy "Tételezzük fel, hogy amúgy szimpatikusak vagytok egymás számára" ergo NEM szánalomszexről lenne szó, azóval a kijelentésed nem áll meg.
22 vagyok, fiú, szűz (bár már erősen nézegetem a rossz lányokat), szóval együtt érzek, de nem...
Ne nézzük már egy maszturbációs objektumnak a nőket! Nekik is vannak vágyaik, lelkük... No offence, de te valószínűleg semmit nem tudsz nekik adni.
Lehet ettől még szűz emberrel ismerkedni, de... Inkább ennek ellenére, mint ezért
#11-nél a pont, ezt nő létemre mondom, ment a pacsi.
Ha amúgy megvan a szimpátia, akkor talán, de kapcsolat biztosan nem lenne a dologból. Nekem ez amolyan játék lenne, amit le is tisztáznánk az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!