Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alázós szex, torkoztatás - lehet-e érzelmi kapcsolat a férfi részéről, ha szex közben "használja" és "alázza" a nőt?
Figyelt kérdés
"Tudd, hogy hol a helyed"..."azt csinálod, amit én akarok, ugye?" és hasonló mondatok hangzottak el szex közben és az esetek többségében csak anális szex és mélytorkoztatás volt. Látszott a férfin, hogy nagyon élvezte, de utána nem volt gyöngéd. Általában a kapcsolatunkban kedvesen beszél velem, de szex közben úgy érzem csak használ, kihasznál. Az utóbbi napokban pedig úgy érzem kerül, nem hív, de ha én hívom, akkor mindig kedves. Ezt vehetem úgy, hogy szextárgyként tekint rám és nem érez semmit?#alázós szex
2021. nov. 4. 20:42
2/14 anonim válasza:
Tehát jól értem, hogy nem a párodról beszélünk? Ha csak szexpartner, miért is várod, hogy gyengéd érzelmei legyenek irányodba?
3/14 anonim válasza:
Lehet érzelmi kapcsolat, de itt nincs.
4/14 anonim válasza:
Te egy ürítésre való tégely vagy számára. Amikor nagyon kanos lesz keres majd, gyors seggbe rak, megtorkoztat, szét aláz. Ha neked ez kell, akkor csináljátok
5/14 A kérdező kommentje:
2-es kommentelőnek, nem nem szexkapcsolatnak indult, hanem rendes párkapcsolatnak, sokat beszélgettünk, mielőtt szexeltünk volna és azt gondoltam közel kerültünk egymáshoz és beszélgetéseink alapján azt hittem gyengéd lesz, de durva volt...azt is mondogatta, hogy egyre jobban imád...általában elég hisztis vagyok és nagyon fel tudom idegesíteni, talán ezért is durvul szex közben, de ami idegesítő, hogy nem keres magától
2021. nov. 4. 20:50
6/14 anonim válasza:
Idézem rád vonatkoztatva a nőnap a Dobozi utcában video egyik szereplőjének mondatát.
"Vigyázzatok, mer minden nő egy telebaxott betyár krva."
Na itt ez most csak rád vonatkozik. 🤣🤣🤣
7/14 anonim válasza:
Szereted te a durva szexet? Ez itt a kérdés.
8/14 anonim válasza:
Beléd ürít, és használ, amikor akar, úgy táncolsz, ahogy fütyül. Az ilyen nőben van akármennyi tartás? Baromi gáz, hogy te ezt így hagyod.
9/14 anonim válasza:
És te ezek után abban reménykedsz, hogy érzelmileg kötődik hozzád...
10/14 A kérdező kommentje:
7-es "Szereted te a durva szexet? Ez itt a kérdés."
igen a szex részét élveztem, de az utána következő befordulást, elfordulást nagyon rosszul viselem...az érzelmi megnyilvánulást hiányolom, de nem tudom, hogy egy ilyen pasitól mi várható el maximum...mármint néha egy kis símogatás jól esne, amiből azt gondolnám érez is valamit...
2021. nov. 4. 20:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!