Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teli béltartalommal, fepuffadva lehet szexelni vagy rossz élmény lesz?
Pedig hidd el , mindkettőtöknek az lesz a legjobb, ha elmész nála. De előtte menj el kakilni, különben nem fog menni. Megmosod a popódat utána, nem nagy kaland. Max megkéred fájjon ne zenét,h ne halljon semmit, meg előtted menjen el pisilni.
5 erc kellemetlenség, cserébe egy hosszú kellemes együttlétért. Sztem megéri!
Amúgy megértelek, én munkahelyem sem megyek szívesen nagy WC-zni. Eleve ott nem tudom a valagamat sem megmosni .
Még MINDIG én:
Az a baj, h ha nem mész, akkor gázosodni fog benned a salak. Egész éjjel, s álmodban fogsz olyanokat eregetni, hogy....
Tapasztalat :D
Mondom: Kérd meg, hogy menjen el pisilni. Ha azt mondja hogy "nem kell" akkor mondd, hogy nagyon szeretnéd, ha legalább megpróbálná. Elmegy, szóval darabig nem fog menni.
A szag probléma már kilőve. A többire magad is tudod a megoldást. Ha mégsem, fentebb tettem egy használható (általam már bőven kipróbált) javaslatot.
20:08-as, ez nem csak nőknél van így. Én is nagyon gátlásos vagyok ilyen dologban :-/
De legalább elméletben tudom mi a helyes eljárás :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!