Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az a dolog szexben, ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a dolog szexben, ami után megnőtt az önbecsülésed?

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 16:04
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
67%

Belemondták a fülembe, azt harapva, hogy:

"Jézus, de jó vagy"

Anyakönyvezett nevem nem Jézus, megjegyzem.

2021. nov. 4. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
A szextől nem nő az önbecsülés, az egy teljesen más síkon mozog. Ha az a kérdés, hogy mi az ami feltüzelt, amitől energikusabb lettem, ami új kapukat nyitott meg előttem, skkor a válasz: az, smikor először meg tudtam élni az extrémebb vágyaimat valakivel.
2021. nov. 4. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
2# mi volt ez a vágyad? Ha nem titok. N
2021. nov. 4. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Akkor nő az önbizalmam amikor látom a lány arcát ,hogy ki van elégülve és jó volt neki de nagyon

f28

2021. nov. 4. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
44%

Amikor egy szexi cicababát dugtam, akkora hatalmas mellei voltak, hogy a lof$z is elveszett volna köztük. Nem lógtak, nem voltak kemények, olyan igazi fogdosni való nagy, telt feszes cicik voltak.

Kellett a csaj mellé gyógyszer, mert a latvanytol is elsultem volna simán. Főleg a hatalmas, kerek popsija láttán is.

Szóval dongettem misszionárius pózban és elélvezett hüvelyileg, kipirult, a szeme felakatt és tiszta erőből belemarkolt abba a hatalmas nagy kannákba. Elnézve a szexi kis baba arcát, ahogy a hosszú haja tiszta verejték volt és fodrozodott a hatalmas mellein, utána az élvezés felénél a másik kezével a hosszú kormeivel véresre karmolta a hatamat. Ahogy az ajkaba harapott és körülfonta a labaival a csipomet és erősen magába rántotta testemmel együtt a farkamat is.

Ez mai napig megvan ez a kép, jó, hogy fotigrafikus memóriám van és kb 4K-ban feltudom idézni a szemeim előtt a dolgot.

Ez mindig egyfajta magabiztosságot ad néha ez a jelenet számomra. Sajnos már más fiú elheti ezt át vele...a k$rva anyját.

2021. nov. 4. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
Miert lettem lepontozva?
2021. nov. 4. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Azt mondtak jol szopok N
2021. nov. 4. 17:52
 8/8 sterling.archer ***** válasza:
68%
Egyik nom arcon spriccelt, utana a masik percekig remegett, pedig az aztan nagy r1banc volt. Megmondta mindketto hogy igy meg nem nyalta ki senki ¯\_(ツ)_/¯
2021. nov. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!