Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lány összejönne ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
A lány társasági, jó szociális készségei vannak, sok barátnője van, bulizik, sok barátja volt már.
A fiú még szűz, sosem volt barátnője, barátai sincsenek, nem is jó az ismerkedésben, bulizni sem jár.
Szóval pont az ellentéte.
Van olyan lány aki látna fantáziát egy ilyen fiúban?
Egyik féltől sem elvárható, hogy alkalmazkodjon a másikhoz, ha ennyire eltérőek a szokásaik.
A fotelhuszár fiú, ha el is menne szórakozni, akkor is csak egy sarokban ülne.
A bulizós lány meg börtönben érezné magát otthon.
2021. nov. 4. 09:53
3/11 anonim válasza:
Volt ilyen exem. Nem hiába ex. 24N
2021. nov. 4. 09:56
4/11 anonim válasza:
Szerintem kizárt, hogy van ilyen.
Nyilván a nagy számok törvénye alapján a Föld sokszázmillió hasonló csaja között akadhat ilyen, de olyan kevés, hogy kb semmi esélyed ilyet találni. És ez nem véletlen.
2021. nov. 4. 10:19
5/11 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy a lány nem kopogtat a szobád ajtaján, szóval esélyed sincs megismerni.
Mozdulj ki, ha akarsz normális életet.
2021. nov. 4. 10:57
6/11 anonim válasza:
Szerintem nincs.Változtass rajta.
2021. nov. 4. 11:21
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, engem tuti nem érdekelne egy ilyen szobanövény. Se barátai, se szokásai, se hobbik, semmit nem tud felmutatni csak van, és várja hogy a szájába repüljön a sültgalamb. :D
2021. nov. 4. 11:23
8/11 anonim válasza:
7: Egy bulizós picsa mit tud felmutatni a muffján kívül?
2021. nov. 4. 11:42
9/11 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen, de ennyire markáns különbséggel kevés esélyt látok erre. Mondjuk ha csak szexről van szó, akkor könnyebb, de párkapcsolatnàl okozhat gondot ez a különbség. Én pl nőként vagyok kicsit magamba fordulós típus, kevés barátom van, sose járok bulizni, alkoholt se iszok. Általában csak filmezek, főzök, edzek esténként. Szeretek egyedül lenni. Több olyan párom is volt, aki ennek ellentéte volt és hát sok jó tapasztalatom nincs ezekkel a srácokkal. Egyrészt nem hagyták abba a bulizást a kapcsolat alatt se, de ami s problémásabb, hogy a sok hülye haverral jártak el bebszni, csajozni. Hétköznapokon is sokszor ittak otthon csak mert miért ne. Hétvégén meg többször kellett találkozni a haverokkal stb. Ami nekem egy idő után megterhelő kezdett lenni. Nem vagyok féltékeny típus, de nem látom be miért kell párkapcsolatban bulizni berúgni csajokkal flörtölni. Meg miért nem a közös programok kerülnek előtérbe és hanyagolja a másik egy kicsit a barátokat. Na mindegy, nem vagyunk egyformák. Csak azt mondom, hogy kapcsolatban ti nem biztos hogy tudtok majd működni, mert teljesen más életviteletek van. Még ha össze is jönne veled, egy idő után már neked se tetszene, hogy ennyire mások vagytok.
2021. nov. 4. 11:55
10/11 anonim válasza:
Nem vagyok bulizós picsa, de köszönöm az építő jellegű kommentet.
Miért te összejönnél egy hot unalmas emberrel aki soha nem csinál semmit csak otthon ül?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!