Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Hölgyek ki vett már részt orgián,ès ott mennyi volt a legtöbb pasi aki egyszerre dugta?
Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 13:59
1/44 anonim válasza:
Egyszerre mindig csak egy pasi dugott. De amikor részt vettem ilyenen, akkor egy óra leforgása alatt 7 pasi járt bennem
2/44 A kérdező kommentje:
1 óra alatt 7 pasi.Hát akkor azok hamar elsülhettek.
2021. nov. 3. 14:18
3/44 anonim válasza:
Nem én voltam az egyedüli nő. Nem az én társaságomat élvezve ment el minden pasi
4/44 A kérdező kommentje:
3-as de azt îrtad hogy 1 óra alatt 7 pasi dugott meg tèged.Akkor a pasik hamar elmehettek,hisz egyszerre csak 1 pasi dugott,S gondolom nem hagyták fèlbe hanem mind elsült.
2021. nov. 3. 15:39
5/44 anonim válasza:
Attól, hogy 7 pasi járt benne, az a 7 közben dughatott másik lányokkal is váltva még mielőtt elélveztek volna.
6/44 A kérdező kommentje:
5 Persze,de nem ez a lènyeg.Hanem hogy azt írta 1 óra alatt 7 pasi járt benne.Tehát 7-en dugták meg ennyi idő alatt.S ha mind a 7 elment dugás közben,.ért gondolom nem hagyták fèlbe,akkor azok a pasik hamar elsülhettek ha 1 óta alatt felváltva megdugták
2021. nov. 3. 15:50
7/44 A kérdező kommentje:
1 órát osztják el 7-el,S megtudod hogy egy pasi átlagban meddig dugta.Mert egyszerre csak 1 dugta
2021. nov. 3. 15:54
8/44 anonim válasza:
Te se vagy a legélesebb kés a fiókban....
Több bő volt, a 7 pasi felváltva dugta a nőket. A szóban forgó csajban járt mind a 7 pasi, de azt senki nem írta, hogy benne élveztek el. Akár az is megtörténhetett, hogy mind a 7 pasi elélvezés nélkül fejezte be a szexet...
9/44 A kérdező kommentje:
8 Annak mi èrtelme van hogy dugsz egy nőt S mielőtt elsülsz abbahagyod?
2021. nov. 3. 16:13
10/44 anonim válasza:
Pl. az, hogy ahogy már sokadjára van leírva, más nők is voltak ott és lehet bennük sültek el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!