Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek bejonne ha egyszerre ket pasitok lehetne?
Figyelt kérdés
Tudnanak egymasrol, nem lennenek feltekenyek2021. aug. 16. 14:13
1/9 anonim válasza:
Csak ha biszexek lennének, és a kérésemre egymással is foglalkoznának 😜
3/9 anonim válasza:
Nekem volt egy időben két szexpartnerem. De gondolom ez nem ugyanaz.
Tudtak egymásról, mielőtt jönne valaki a kérdéseivel
És nem, most nem szeretnék szexpartnert, mielőtt valaki felajánlaná magát.
4/9 anonim válasza:
Nem. Max azt fogadnám el, ha lenne egy nőm is. :D
5/9 anonim válasza:
Csak akkor ha nem sértődne meg a másik hogy az egyikel többet foglalkozom. És ha hűségesek maradnának mert máshogy nem működne. Nem akarok pótlék lenni. Mostani párom mellé jó lenne valaki aki hetente 2x jól megdug. Mert ő fél perc reszelés után elmegy nekem meg nem fejezi be... :(
6/9 anonim válasza:
Szóval két bárgyú papucs? Nem, egy elég, de az legyen férfi.
7/9 anonim válasza:
Nem, akkor semelyikükkel nem tudnék őszinte lenni, és valamelyikük mindig kimaradna valamiből. És ahogy az előttem lévő is írta: elég egy, de az legyen férfi.
8/9 anonim válasza:
Igen, bejönne ha felváltva kényeztetnének.
Egyik kimászna az ágyamból, jönne a másik.
Sorozatos orgazmusokban lenne részem, és versengenének egymással ki tud nagyobb orgazmust szerezni nekem. ;)
9/9 anonim válasza:
Ugyan ez egyik férfi vagyok,de már 16 éve élünk hármasban és ennél tökéletesebb kapcsolat nem létezik.Nem csak a szexualitás terén,hanem az élet bármely apró részletében is egymásért vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!